Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Uit het verre noorden deel 3 Nir Tavor

Titel : Uit het verre noorden deel 3 Nir Tavor
Auteur(s) : Tsarfati, Amir
EAN : 9789064514258
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Prijs : € 22,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Uit het verre noorden deel 3 Nir Tavor
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

Uit het verre noorden is deel 3 in de Nir Tavor serie, een reeks Mossad thrillers door Amir Tsarfati en Steve Yohn. Mossad agent Nir Tavor en Nicole le Roux vervolgen hun weg in een dreigende wereld en zoektocht naar vrede voor Israël en elkaar.

Moskou is woedend – en zint op wraak. De spanningen bereiken een hoogtepunt. De westerse markten, die ooit van Russisch gas afhankelijk waren, proberen hun energiebehoefte nu via Israël te vervullen. Rusland is woedend en onderneemt heimelijk actie om zijn belangen te beschermen via zijn nieuwe bondgenoot Iran en de door Iran gesteunde milities.

Israëls elitestrijdkrachten en de Mossad gaan undercover en ontdekken dat het Kremlin een grote aanval op Israël voorbereidt. Op zoek naar aanwijzingen duiken Mossad-agenten Nir Tavor en Nicole le Roux in de verraderlijke onderwereld van Russische oligarchen, macht en decadentie.

Met elk gevaar dat hen belaagt, groeit Le Roux' pas gevonden, christelijke geloof. De moegestreden Nir Tavor wordt geplaagd door dromen uit zijn verleden en moet iets met de herinneringen en pijn die hij had weggestopt.

In deze opwindende christelijke thriller komt het geweld tot een uitbarsting, terwijl Nir Tavor en Nicole Le Roux er alles aan doen om een vernietigend conflict te voorkomen. Zijn ze de vijand te slim af of hebben hun daden rampzalige gevolgen? En hoe groot is de kans dat Kidon-team van Nir Tavor het overleeft wanneer onvoorziene krachten de hele operatie ontwrichten?

In de Nir Tavor serie komen levensechte ervaringen van Mossad agenten en ontwikkelingen in en rond Israël samen in een spannend boek. Een aanrader voor de vakantie.

1. Operatie Joktan, deel 1 serie Nir Tavor
2. Door misleiding deel 2 Nir Tavor serie

Productspecificaties
EAN : 9789064514258
Auteur(s) : Tsarfati, Amir
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Mei 2024
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Velden met een * zijn verplicht
Russische expansie
Recensie door: S. de Bruijn

Nu alweer deel 3 in de Nir Tavor serie. Waren de eerste delen vooral verhalen die je in het verleden van de Mossad brachten, deel 3 gaat meer over de (zeer) nabije toekomst. De kille wind uit het verre Noorden Rusland), een voorspelling over de vernietiging van Damascus, het gevaar van een chemische oorlogsvoering, menselijke schilden, genoeg om een verhaal vol spanning op te bouwen. Je merkt dat het team wat deze serie schrijft, steeds beter wordt. Twijfel tussen een 4 of 5 sterren beoordeling. Misschien wordt deel 4 wat er ook al aankomt een 5 sterren verhaal (over Hamas) Voor nu zou ik op een 4,5 uitkomen. Weer een boek wat je een vakantienacht kan kosten.