Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Einde van de eindtijd

Titel : Einde van de eindtijd
Auteur(s) : Koornstra, Jeroen
EAN : 9789082957808
Uitgever :
Prijs : € 18,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Einde van de eindtijd
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

Het einde van de eindtijd, geschreven door Jeroen Koornstra is niet het zoveelste boek met de nadrukkelijke boodschap dat het einde nabij is. Er is zelfs geen oproep tot waakzaamheid. Nee, dit boek roept eerder op tot reflectie en bezinning. Jeroen Koornstra gaat op rustige wijze terug naar de bron van eindtijdprofetie: het Oude Testament. Hij maakt je vertrouwd met de boodschap van de profeten om je zo een beter begrip te geven van wat Jezus en de apostelen verkondigden. Met heldere overdenkingen worden teksten in een ander daglicht geplaatst.

Waar draait de eindtijd om? Gaat het om de laatste periode van de planeet Aarde of gaat het om de voltooiing van Gods verbond met de mens? Ligt er een tijd van benauwdheid in onze toekomst of behoort die tot de voltooid verleden tijd? Kijken we uit naar uitbreiding van Gods koninkrijk of kunnen we elk moment van deze wereld worden weggenomen?

Dit boek zal je een andere kijk geven op het onderwerp 'eindtijd', als je ontdekt dat de 'laatste dagen' slaan op het einde van het oude verbond, en de voltooiing van het nieuwe in Christus.

Dit boek bevat een uitleg van het Preterisme, een stroming die een andere kijk op de eindtijd heeft dan gangbaar in de meeste evangelische gemeenten.

Productspecificaties
EAN : 9789082957808
Auteur(s) : Koornstra, Jeroen
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Verschenen : Mei 2019
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 256
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Einde van de eindtijd
Recensie door: Johan

Dit boek is een eyeopener voor iedereen die wil weten wat de bijbel zegt over onze toekomst,Zelf was is behoorlijk misleid met angstige en misleidende theorieën over de toekomst van deze aarde of de kerk, de opname of het beest, de nieuw hemel en aarde hoe zal dat er uit zien, ik heb zelden een boek gelezen dat zo goed onderbouwd is vanuit de historische context als dit boek, wat is dit boek een enorme bevrijding.Een echte aanrader voor iedereen die vanuit de bijbel wil weten wat God zegt over onze toekomst