Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Loskomen, uit de greep van narcisme

Titel : Loskomen, uit de greep van narcisme
Auteur(s) : Lutke, Marion
EAN : 9789492831606
Uitgever : Sestra
Prijs : € 15,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Loskomen, uit de greep van narcisme

Uit de greep van narcisme

(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

Het boek: Loskomen uit de greep van Narcisme is de nieuwste titel van Marion Lutke, over een thema, wat ons vaker raakt dan we denken. Want narcisten weten heel vaak zich te verbergen, maar ongemerkt hebben we er soms een hoop mee te stellen. Wat is narcisme precies en wat betekent het om vast te zitten in de greep van een narcist? Wat gebeurt er dan met je en welke gevolgen heeft dat voor je leven als je te maken krijgt met een narcistische persoonlijkheid? Hoewel het iedereen kan overkomen, hebben sommige mensen meer kans om in de ban van iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis te komen dan anderen.

Loskomen, uit de greep van het narcisme is één van eerste christelijke boeken in Nederlands dat over dit thema geschreven is. Ook in dit pastorale boek vind je weer veel praktische vragen toegelicht, bemoedigingen en tips hoe je met narcisten om kan gaan en daarin beter weerbaar wordt. Je wordt geholpen met inzichten om patronen te herkennen bij de ander, onder ogen te zien hoe je los kan komen uit hun vaak manipulatief gedrag. Vervolgens worden er ook inzichten gedeeld hoe je kan voorkomen dat je in valkuilen stapt en toch weer onder invloed komt van iemand die jou gebruikt.

Wat helpt de kennis en kunde van Marion Lutke mij om elke keer weer op te staan en verder te gaan in het contact met mijn narcistische ex-partner en de vader van mijn kinderen. Bij Marion kan ik mijn verhaal kwijt en voel ik dat ze me begrijpt. Haar deskundigheid en ervaring op dit gebied helpen zo enorm. Ik heb uitgekeken naar dit boek met de informatie over narcisme, als naslagwerk, als steun in de rug, als erkenning. Dit gun ik iedereen die hiermee te maken heeft.
(Anoniem)

Marion Lutke is bekend als presentator van human interest programma's bij de Evangelische Omroep. Ook is ze al vele jaren coach, docent en trainer. Ze helpt mensen bij het vinden van richting in hun leven en bij het verwerken van trauma's. Ze schreef dit boek als praktisch hulpmiddel voor christenen die vast zijn komen te zitten of hebben gezeten in een relatie met iemand die narcisme heeft.

Productspecificaties
EAN : 9789492831606
Auteur(s) : Lutke, Marion
Taal : Nederlands
Onderwerp : Psychologie
Thema : Psychologie: het zelf, ego, identiteit, persoonlijkheid
Psychologie
Speciaal bedoeld voor vrouwen of meisjes
Reeks : Sestra verwerkboek
Uitgever : Sestra
Verschenen : Juni 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 112
Afmetingen : 220 x 150 x 14 mm
Gewicht : 244 gram
Velden met een * zijn verplicht
Wat een herkenning
Recensie door: J. Vogel

Wat een inzichtgevend boek... Eindelijk .... wat een herkenning. Een boek wat je moet gelezen hebben om meer te begrijpen over wat narcisme inhoudt. De persoonlijkheid van de narcist wordt helder beschreven. Een aanrader voor iedereen die in deze verwarring, pijn en eenzaamheid zit