Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke Boekenweek

Dit jaar is de Christelijke boekenweek van 8-18 maart. Een week met veel aandacht voor het christelijke boek. Tijdens deze week ontvangt iedereen bij aankoop van 15 euro of meer aan boeken gratis het actieboek: Volgende week, zelfde tijd?

Gabi de Ridder is uitgenodigd om voor 2023 het actieboek voor de Week van het christelijke boek te schrijven. Ze volgt daarmee Lody van de Kamp op, die in 2022 de novelle De nacht die mijn leven voorgoed veranderde publiceerde.

De BCB, die elk jaar de Week van het christelijke boek verzorgt, is er trots op Gabi de Ridder als auteur te hebben gekozen. Ze schrijft eigentijdse, christelijke romans die zich afspelen in een Nederlandse setting. Hierbij is ze geïnspireerd door de christelijke romans uit Amerika. Ze heeft een vlotte pen en schrijft voor een breed lezerspubliek. Boekhandels doen de uitgave cadeau aan klanten tijdens de Week van het christelijke boek in maart 2023. Maar liefst voor de 45ste keer verzorgt de BCB het cadeauboekje, dit keer in samenwerking met uitgeverij de Banier.

Over Gabi de Ridder
Vanuit haar doorleefd geloof schrijft Gabi de Ridder haar romans. Hierin wil ze Gods grote liefde voor zwakke mensen doorgeven. “Dat er zoveel kan veranderen als wij ons vol vertrouwen aan Hem vastklampen, ook al zien we geen oplossing of uitkomst uit onze situaties”, vertelt ze. Het dagelijks leven uit genade vraagt om een keuze van overgave en goed leren luisteren naar Zijn stem. Dat is wat haar hoofdpersonages doen en waarin ze een bemoediging kunnen zijn voor haar lezers. Ze schreef de romans Zonder afscheid (2020), Geef me moed (2018) en Breng me thuis (2016).

Volgende week, zelfde tijd? WCB23 actieb

Als Helen op een regenachtige morgen in januari gaat hardlopen, is ze getuige van een ongeluk. Ze verleent eerste hulp aan de hardloper die door een auto werd aangereden. Enkele maanden na het ongeluk loopt Helen deze man, Ralph, opnieuw tegen het lijf. Helen denkt dat hij niet voor niets in haar leven is gekomen en staat voorzichtig open voor het contact met deze niet-gelovige man. Er volgt een reeks sportieve afspraakjes. Maar hoewel ze elkaar steeds vaker zien, komt Helen nauwelijks iets te weten over Ralph. Wat voor geheim draagt hij bij zich? Als Ralph uiteindelijk met de waarheid voor de dag komt, voelt Helen zich bedrogen. Ze verbreekt het contact, niet wetend dat ze elkaar in een bijzondere setting weer zullen treffen ...

Een verhaal over het zoeken naar Gods leiding én de moed om trouw te blijven aan je overtuigingen.

Volgende week, zelfde tijd? WCB23 actieb Ridder, Gabi de
€ 5,99
voorraad onbekend