Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel is de christelijke webshop

Ichthusboekhandel.nl is de christelijke webshop met vier boekhandels in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden en Zoetermeer, waar ook ons magazijn is. In onze online shop heeft u alle gelegenheid om zich te oriënteren en/of direct te bestellen. In de boekwinkels helpen en adviseren wij u persoonlijk. In onze christelijke webwinkel doen wij dat graag telefonisch of via de mail / chat.

GA DIRECT NAAR DE WEBSHOP

Kijk op onderstaande link:

Bijbels | Christelijke boeken |

Zoeken bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl:

Zoeken gaat via het zoekvenster boven in de balk. Elk gegeven van een artikel wat u kent kunt u daar invoeren. Een ISBN of artikelnummer werkt erg snel, maar ook auteursnamen, of titels worden snel en doeltreffend herkend en gevonden.

Bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl:

Bij elk artikel staat een reactieknop die vertelt wat er gebeurt als u er op klikt:

In het bestelproces wordt u verder de weg gewezen. Bestellen is eenvoudig en vooral veilig. Bestellingen boven € 19,99 worden gratis per Postnl of eigen vervoersdienst thuisbezorgd. Ophalen kan altijd in één van onze winkels.

Cadeauverpakking bij Ichthusboekhandel.nl

Wij pakken uw bestelling graag in. Geef bij uw bestelling in het tekstveld aan of het om een cadeau voor een man, vrouw, jongere of kind gaat en wij zorgen voor een mooi, goed verpakt geschenk. Sinterklaas- of Kerstpapier hebben we uiteraard ook beschikbaar in November en December. Ichthusboekhandel pakt graag en leuk in!

Hulp nodig?

Wanneer u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste artikel of wanneer u vragen heeft over de levertijd of de betaling, dan kunt u onze online-helpdesk om hulp vragen via de contactpagina of de chat.

Ichthusboekhandel helpt met een online helpdesk bij het kiezen van een boek. Van maandag tot en met zaterdag overdag is de online-helpdesk vaak bereikbaar via een chat waarmee u direct in contact komt met één van onze helpdeskmedewerkers.

De helpdesk van Ichthusboekhandel.nl adviseert u bij het maken van de juiste keuzeBuiten deze tijden en als het te druk is in de winkels kunt u onze helpdesk mailen en krijgt u op winkeldagen snel een reactie.

Voor allerlei andere onderwerpen kunt u klikken op onderstaande vragen. We leggen graag uit wat u mag verwachten, hoe we werken en wat we doen als er iets onverhoopt niet goed gaat.

LEVERTIJDEN | BEZORGEN | OPHALEN IN EEN WINKEL | BETALEN | RETOURNERING | KORTING | CONTACT | WIE ZIJN WIJ?

U VIND ICHTHUSBOEKHANDEL IN ALPHEN AAN DEN RIJN, DEN HAAG, LEIDEN EN ZOETERMEER

BYBLOS, het kwaliteitskeurmerk voor de christelijke boekhandel

Byblos.nl ruim 30 winkels die samenwerken
Het lidmaatschap van de Byblosgroep is voor u de beste garantie dat wij behoren tot een geselecteerde groep van christelijke kwaliteitsboekhandels, c.q. webwinkels. Dat betekent o.a.

* hoge kwaliteit door alleen specialisatie in het christelijk assortiment;
* veel vakkennis bij inkopers én helpdesk;
* voldoen aan alle wettelijke vereisten;
* correcte toezending en verpakking;
* eventuele klachten worden snel en adequaat afgehandeld.

Het Webshop Keurmerk is een garantie dat mocht er iets fout gaan, we volgens de normen van de Consumentenbond verplicht zijn het probleem op te lossen.

Via Trustedshops worden onze bezoekers gevraagd om de kwaliteit van een aflevering van een bestelling te beoordelen. U vindt HIER de reacties van onze klanten op bestellingen. Voor alle duidelijkheid, alleen mensen die daadwerkelijk besteld hebben kunnen hier reageren.

TOT SLOT:

Uiteraard kunt u ons ook bellen of een contactformulier invullen voor hulp, wanneer u er niet uitkomt met uw aankoop van bijbels of andere christelijke producten.

Ichthusboekhandel is uw christelijke webshop