Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel is de christelijke webshop

Ichthusboekhandel.nl is de christelijke webshop als het gaat om Bijbels en christelijke boeken. Daarnaast zijn er de vier Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden en Zoetermeer. Ons kantoor en magazijn is gevestigd in Zoetermeer. In de online boekhandel van Ichthus heeft u alle gelegenheid om zich te oriënteren en/of direct te bestellen. In de boekwinkels helpen en adviseren wij u het meest persoonlijk.

GA DIRECT NAAR DE WEBSHOP VAN ICHTHUSBOEKHANDEL.NL

Zoeken bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl:

Zoeken gaat via het zoekvenster boven in de balk. Elk gegeven van een artikel wat u kent kunt u daar invoeren. Een ISBN of artikelnummer werkt erg snel, maar ook auteursnamen of titels worden snel en doeltreffend herkend en gevonden.

Bestellen bij de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl:

Bij elk artikel staat een reactieknop die vertelt wat er gebeurt als u er op klikt. In het bestelproces word u verder op weg geholpen. Bestellen is gemakkelijk en veilig. Bestellingen boven € 19,99 worden gratis per Post.nl of eigen vervoersdienst bij u thuisbezorgd. Ophalen van uw bestelling kan altijd in één van onze winkels.

Leuke cadeauverpakking bij Ichthusboekhandel.nl

Wij pakken uw bestelling graag leuk in. Geef bij uw bestelling in het tekstveld voor opmerkingen aan of het om een cadeau voor een man, vrouw, jongere of kind gaat en wij zorgen voor een mooi, goed verpakt geschenk. Sinterklaas- of Kerstpapier hebben we uiteraard ook beschikbaar in november en december. De medewerk(st)ers van Ichthusboekhandel pakken graag en leuk in! Het aantal cadeau's wat u via de webshop kunt laten inpakken is maximaal vijf per bestelling. Meer kan altijd in overleg. We hebben immers tijd nodig om dit goed te doen.

Hulp of advies nodig ?

Wanneer u hulp of advies nodig heeft bij het vinden van het juiste artikel of wanneer u vragen heeft over de levertijd of de betaling, dan kunt u onze online-helpdesk om hulp vragen via de contactpagina of bellen met één van de WINKELS.

* Ichthusboekhandel helpt met een online helpdesk bij het kiezen van een boek. [left/img]Van maandag tot en met zaterdag overdag is de online-helpdesk bereikbaar via de mail waarmee u direct in contact komt met één van onze helpdeskmedewerkers.

* De helpdesk van Ichthusboekhandel.nl adviseert u bij het maken van de juiste keuze[left/img]Buiten deze tijden en als het te druk is in de winkels kunt u onze helpdesk eveneens mailen en krijgt u snel een reactie.

* Voor allerlei andere vragen kunt u klikken op onderstaande onderwerpen. We leggen graag uit wat u mag verwachten van Ichthusboekhandel.nl, hoe we werken en wat we doen als er iets onverhoopt niet goed zou zijn gegaan.

LEVERTIJDEN | BEZORGEN | OPHALEN IN EEN WINKEL | BETALEN | RETOURNERING | KORTING | CONTACT | WIE ZIJN WIJ?

ICHTHUSBOEKHANDEL.NL HEEFT WINKELS IN ALPHEN AAN DEN RIJN, DEN HAAG, LEIDEN EN ZOETERMEER.

BYBLOS, het kwaliteitskeurmerk voor de christelijke boekhandel

Byblos.nl ruim 30 winkels die samenwerken
Het lidmaatschap van de Byblosgroep is voor u de beste garantie dat wij behoren tot een geselecteerde groep van christelijke kwaliteitsboekhandels, c.q. webwinkels. Dat betekent o.a.

* hoge kwaliteit door specialisatie in het christelijk assortiment;
* veel vakkennis bij inkopers én helpdesk;
* voldoen aan alle wettelijke vereisten;
* correcte toezending en verpakking;
* eventuele klachten worden snel en adequaat afgehandeld.

Het Webshop Keurmerk is een garantie dat mocht er iets fout gaan, we volgens de normen van de Consumentenbond verplicht zijn het probleem op te lossen.

Via Trustedshops worden onze bezoekers gevraagd om de kwaliteit van een aflevering van een bestelling te beoordelen. U vindt HIER de reacties van onze klanten op bestellingen. Voor alle duidelijkheid: alleen mensen die daadwerkelijk iets besteld hebben kunnen bij Trustedshops reageren en een beoordeling achterlaten.

TOT SLOT:

Uiteraard kunt u ons ook bellen of een contactformulier invullen voor hulp, wanneer u er niet uitkomt met uw aankoop van Bijbels of andere christelijke boeken of producten.

Het centrale adres van de Ichthusboekhandel.nl is gevestigd in de Dorpsstraat 74, 2712 AM Zoetermeer. Telefoon: 079-3162081.

Ichthusboekhandel.nl is de christelijke webshop met een actueel en breed assortiment als het gaat om Bijbels en christelijke boeken. Het focus ligt bij Ichthusboekhandel op de combinatie van winkels en webshop. De winkels vervullen een rol in het westen van de Randstad, maar door de webshop merken we ook veel belangstelling in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Tegelijkertijd is de webshop er dag en nacht voor iedereen in Nederland en vaak ook daar buiten.