Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De Bijbel in een jaar lezen

Voor wie de Bijbel in een jaar wil lezen is er nu de keuze uit de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV 2004) en de Herziene Statenvertaling (HSV)

De Bijbel in 1 jaar is zodanig vormgegeven dat de lezer elke dag drie Bijbelgedeelten aangereikt krijgt, waardoor hij of zij in staat is om de tekst volledig in één jaar door te werken van de Bijbel

Bijbel in een jaar

De Bijbel in de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) , nu als leesplan in de volgorde van het Alpha's Bijbel in een jaar programma. Lees elke dag een stuk uit het Oude Testament, één uit het Nieuwe Testament en een Psalm of een deel uit Spreuken. Pak de uitdaging op de bijbel in één jaar in zijn geheel te lezen!

De bijbelteksten zijn gesorteerd op dag, je hoeft dus niet eerst de stukken zelf op te zoeken: ze staan achter elkaar bij de dag waar je op dat moment bent.

De Bijbel in één jaar stelt je in de gelegenheid om de bijbel in 1 jaar uit te lezen. Het is daarmee een prachtig hulpmiddel om de gehele context van de bijbel een keer door te nemen en ook alle onbekende gedeelten te ontdekken!

De bijbel in één jaar lezen, is een prima voornemen wat door de praktische vorm haalbaar wordt!

Bijbel in een jaar
€ 19,95
voorraad onbekend
HSV Bijbel in een jaar

Met deze Herziene Statenvertaling (HSV Bijbel) in een jaar heb je een complete Bijbel in handen, verdeeld in 365 x drie passages. Het lezen van deze drie gedeelten per dag zorgt ervoor dat je de gehele Bijbel in één jaar kunt doorlezen. Daarbij legt deze bijbel steeds drie accenten over vertellingen, wijsheid en onderwijs.

LEESEXEMPLAAR

Deze editie in de Herziene Statenvertaling biedt een frisse kijk en nieuwe inzichten door zijn unieke opzet. Elke dagelijkse lezing bestaat uit:

• een vertellend/verhalend gedeelte (weergegeven in drie kolommen)
• een onderwijzend gedeelte (weergegeven in twee kolommen)
• een gedeelte uit de poëzie of wijsheidsboeken (weergegeven in één kolom)

Lees nu de hele HSV in één jaar

HSV Bijbel in een jaar
€ 27,50
voorraad onbekend
One year bible NLT God sightings
One year bible NLT God sightings NLT
€ 13,99
voorraad onbekend