Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbel leesrooster

Veel mensen vinden het prettig om een Bijbelleesrooster te volgen gedurende het gehele jaar of tijdens de vakantie. Ichthusboekhandel kan daarbij helpen. Anderen zoeken een Bijbelleesrooster met uitleg of op basis van een thema. Dan kunt u het beste kijken naar Bijbelse Dagboeken die daarbij behulpzaam zijn. Een Bijbels dagboek kunt u kopen of bestellen in onze winkels of via de webshop van Ichthusboekhandel.nl

Als het u puur om een Bijbelleesschema gaat wat elke dag een leesadvies geeft voor een te lezen gedeelte, kijken veel mensen naar het leesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap. U kunt het BIJBELLEESROOSTER VAN HET NEDERLANDS BIJBELGENOOTSCHAP HIER DOWNLOADEN .

Voor de zomervakantieperiode kunt u altijd een gratis vakantie Bijbelleesrooster ophalen in de winkels. Drie weken lang nadenken over Gods Woord op een moment dat er ook wat meer tijd is.

Wilt u de Bijbel een keer helemaal uitlezen, dan is dit een Stilletijdrooster om in 3 jaar de Bijbel in haar geheel te lezen Wilt u er sneller door heen dat kan de Bijbel gelezen worden in één jaar

Klik hier onder op de banner om te zien hoe eenvoudig het is om de Bijbel in één jaar in de NBV of de HSV Bijbel in één jaar kan nu ook!

Er is een HSV en een NBV Bijbel in een jaar.