Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gary Chapman

Boeken kopen over De 5 talen van liefde door Gary Chapman? Ga dan naar Ichthusboekhandel.nl

Boeken van christelijk auteur Gary Chapman over "de vijf talen van de liefde", zijn wereldwijde bestsellers. Gary Chapman is relatietherapeut en voorganger in een christelijke gemeente. Hij schreef ruim vijfentwintig boeken over het huwelijk, gezonde relaties en christelijke opvoeding en spreekt regelmatig over de vijf liefdestalen op conferenties en in de media. Zijn bekendste boek is: De vijf talen van de liefde.

Naast zijn drukke leven als auteur en spreker op conferenties is Gary Chapman al ruim 40 jaar voorganger in een evangelische gemeente. Met zijn vrouw Karolyn woont hij in North Carolina, Amerika. Ze hebben twee volwassen kinderen en twee kleinkinderen.

De boeken van Gary Chapman draaien om de vijf liefdestalen. Wat zijn die 5 talen van de liefde?

* Het geven van het beste deel van onze tijd;
* Bemoedigende woorden;
* Cadeaus;
* Hulpvaardigheid;
* Lichamelijke aanraking.

De boeken van Gary Chapman over de 5 liefdestalen kunt u gemakkelijk online bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl de plek waar men cadeaus leuk verpakt! U kunt uiteraard ook terecht in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer om de boeken van Gary Chapman in te zien en te kopen. Het thema van De 5 talen van de liefde is er in edities die toegepast zijn op relaties, mannen, vrouwen, kinderen, tieners, ouderen en werksituaties.

16 artikelen
pagina 1 van 2
Screen kids

Screen kids is een boek geschreven door Gary Chapman en Arlene Pellicane en gaat over hoe je op een verantwoorde wijze kinderen kan helpen om te gaan met een digitale wereld. Ontdek manieren waarop kinderen gaan merken dat er nog andere dingen in het leven zijn.

Onze kinderen groeien op in een digitale wereld. Ze besteden meer tijd achter beeldschermen en minder tijd aan lezen en buitenspelen. Ontdek hoe je je kind opvoedt in een wereld vol beeldschermen.

In Screen Kids geven Gary Chapman en Arlene Pellicane je de tools die je nodig hebt om technologie op een gezonde manier te gebruiken en je kids te leren er op een goede manier mee om te gaan. En gelukkig is het nooit te laat om positieve veranderingen aan te brengen. Door middel van verhalen, wetenschap en verfrissende inzichten zul je ontdekken hoe je terrein terug kunt winnen in je huis als het gaat om een te grote afhankelijkheid van schermen.

Daarnaast leer je over vijf sociale skills die elk kind nodig heeft:

* liefde en vriendschap,
* dankbaarheid,
* zelfbeheersing,
* sorry zeggen en
* aandacht hebben voor wat er om je heen gebeurd.

Gary Chapman is relatietherapeut en voorganger in een christelijke gemeente. Hij schreef ruim vijfentwintig boeken over het huwelijk, gezonde relaties en christelijke opvoeding en spreekt regelmatig over de vijf liefdestalen op conferenties en in de media.

Arlene Pellicane is auteur en spreker, getrouwd, vier kinderen en zeer geïnteresseerd in wat anderen beweegt.

Screen kids Chapman, Gary
€ 19,95
voorraad onbekend
De vijf talen van de liefde

Gary Chapman, schrijver van het boek: De vijf talen van de liefde, is een wereldwijd gewaardeerde auteur. Mensen geven op verschillende manieren uiting aan hun liefde. Volgens Gary Chapman zijn er 5 algemene talen van liefde. We kunnen onze liefde laten blijken door die vijf liefdestalen te herkennen en op een goede manier te gebruiken.

Wat zijn volgens Gary Chapman de 5 talen van de liefde?

* Het geven van het beste deel van onze tijd;
* Bemoedigende woorden;
* Cadeaus;
* Hulpvaardigheid;
* Lichamelijke aanraking.

Een man heeft bijvoorbeeld behoefte aan bemoediging, maar zijn vrouw meent dat een extra lekkere maaltijd hem wel goed zal doen. Een vrouw hunkert wellicht naar tijd die haar man voor haar neemt, maar hij denkt dat een bos bloemen haar zal doen opfleuren. Soms spreekt onze partner een taal die wij niet altijd goed begrijpen. Als de ene huwelijkspartner zich uitdrukt in een 'taal' die de ander niet voldoende verstaat, komt de liefde niet altijd goed over.

Elk mens heeft een eerste liefdestaal, een manier waarop hij of zij de liefde het best verstaat. Dit boek laat zien hoe je de eerste liefdestaal van jouw partner kunt herkennen en ontdekken. Breng de de principes uit het boek De vijf talen van de liefde in praktijk en je kunt er zeker van zijn dat je partner jouw liefde voelt!

De vijf talen van de liefde is een zeer leesbaar boek, waarin Gary Chapman de basisuitgangspunten van zijn onderwijs neerlegt. In andere liefdestaal boeken werkt hij dit uit voor o.a. kinderen, tieners, werk en ouderdom.

Gary Chapman (1938) is relatie therapeut met een internationale reputatie als schrijver van verschillende boeken over het huwelijk, opvoeding en relaties. Zijn centrale thema vormen de 5 liefdestalen.

(Dit boek is de herdruk van het oude ISBN: 9789063537265 )

De vijf talen van de liefde Chapman, Gary
€ 16,99
voorraad onbekend
Liefde is

Het Bijbels dagboek van Gary Chapman voor samen heet: liefde is.... Ontdek door dagelijks tijd met elkaar te delen dat praten de levensader is van elke (liefdes)relatie.

'Liefde is...' biedt een jaar lang dagelijkse overdenkingen en gespreksvragen voor stellen. Over communicatie, verwachtingen, man-/vrouwrollen, seks, conflicthantering, geld, kinderen schoonfamilie en meer. Het dagboek Liefde is, is daarmee toegankelijk, inzichtelijk en positief.

Relatietherapeut Gary Chapman is de auteur van de vijf talen van de liefde. Hij laat zich in zijn praktijk en in zijn boeken inspireren door wat de Bijbel ons kan leren.

Met 'Liefde is...' kunnen stellen een jaar lang elke dag samen lezen en praten.

Liefde is Chapman, Gary
€ 23,99
voorraad onbekend
Houvast voor je relatie

Houvast voor je relatie is een nieuw boek van Gary Chapman met 5 adviezen voor een krachtige liefde: in de Coronacrisis en voor daarna! Daarmee wil het een krachtige hulp zijn voor je relatie, op een doeltreffende en eenvoudige wijze geeft het vijf adviezen om met passie vol te houden in de liefde. Gebaseerd op de vijf talen van de liefde.

We leven in een tijd die veel eisen stelt aan relaties. Chapman schrijft over de uitdagingen die echtgenoten tegenkomen doordat zij langere tijd in een beperkte ruimte moeten samenleven tijdens COVID-19. Maar dit boek is ook relevant voor echtparen die na de pandemie aan de gezondheid van hun relatie willen werken. De gezamenlijke 'opsluiting' kan zorgen voor extra stress in een huwelijk en in iedere situatie (werkloosheid, ziekte of pensioen). Om vast te houden aan zijn favoriete cijfer (5) geeft Chapman de 5 belangrijkste adviezen voor een krachtige liefde terwijl we dicht op elkaar leven, zodat we zowel psychologisch als ook emotioneel toch gezond kunnen blijven.

Gary Chapman – auteur, spreker, voorganger en therapeut – heeft een passie voor mensen en wil helpen blijvende relaties aan te gaan. Chapman is een bekende huwelijkstherapeut en is vanaf het begin van zijn bediening actief geweest in gezinstherapie.

Houvast voor je relatie Chapman, Gary
€ 13,99
voorraad onbekend
365x liefdestalen - dagboek voor twee

Gary Chapman legt in het Bijbels dagboek 365x liefdestalen, dagboek voor twee, uit waarom we de liefde niet in één dag leren. Het is een dagboek voor stellen om samen elke dag te werken aan je relatie. Samen een dagboek lezen, kan partners helpen om elkaar beter te begrijpen en meer van elkaar te genieten.

De grote vraag in dit Bijbels dagboek is: Hoe laat je je partner zien dat je van hem of haar houdt? De vijf liefdestalen zijn daarvoor een hulpmiddel: je kunt je liefde laten blijken door samen te zijn, bemoedigende woorden te spreken, cadeaus te geven, te dienen en door elkaar aan te raken. Wil je de vijf liefdestalen in praktijk leren brengen, om samen met je partner je relatie te versterken? Dan is dit dagboek daar een ideale vorm voor.

Met dit dagboek krijg je handreikingen om dichter naar elkaar toe te groeien. Je leert elkaar je liefde te tonen op een manier die daadwerkelijk overkomt. Dagelijks sta je even stil bij je relatie en werk je daar op een leuke en opbouwende manier aan. En dat loont! Deze korte en inspirerende overdenkingen zijn bedoeld om als stel samen te lezen en en het gesprek over aan te gaan.

Elke overdenking uit het dagboek 365x liefdestalen bestaat uit een kort Bijbelgedeelte, een praktische boodschap van Gary Chapman n.a.v. de vijf talen van liefde en een voorbeeld voor een gebed om samen te bidden.

Dit dagboek is de heruitgave van de oude ISBN's: 9789063536398 / 9789063537111

365x liefdestalen - dagboek voor twee Chapman, Gary
€ 22,99
voorraad onbekend
De vijf talen van de liefde van kinderen

Gary Chapman en Ross Campbell bundelden hun ervaringen, inzichten en wijsheid in het boek De vijf talen van de liefde van kinderen. Hoe kunnen de algemene principes van De vijf talen van de liefde praktisch en concreet gemaakt worden in de opvoeding van kinderen en de communicatie met hen.

Kinderen spreken een liefdestaal die we vaak niet goed verstaan. En omgekeerd begrijpen kinderen ons ook niet altijd zo goed. In 'De vijf talen van de liefde van kinderen' laten Gary Chapman en Ross Campbell zien hoe je de eerste liefdestaal van je kind kunt herkennen en toepassen. Door de juiste liefdestaal te spreken, namelijk de taal die jouw kind het beste verstaat, kun je je zoon of dochter helpen je liefde te ervaren. Een praktisch boek met veel suggesties voor de dagelijkse communicatie met je kind.

De vijf talen van de liefde van kinderen Chapman, Gary; Campbell, Ross
€ 16,99
voorraad onbekend
Veel liefs

Veel liefs is een heel leuk cadeauboekje voor bij een huwelijk. Het geeft een aantal principes vanuit het grotere gehel van het thema: de vijf talen van de liefde. Een mooie starter bij een huwelijk wat zich kan verdiepen in één van de themaboeken die Gary Chapman hier over heeft geschreven.

Hij komt met bloemen thuis, maar wat jij echt zou willen is tijd voor elkaar...Zij geeft je een omhelzing, maar waar jij eigenlijk behoefte aan hebt, zijn haar bemoedigende woorden...

Het probleem is niet jullie liefde, maar jullie liefdestalen! Hoe houd je de liefde levend na de bruiloft?Het antwoord op deze vraag ligt volgens Gary Chapman in het geven van positieve woorden, tijd en aandacht, cadeaus, dienstbaarheid en lichamelijke aanraking. Ieder persoon heeft een verschillende liefdestaal.

Gary Chapman neemt je mee in de zoektocht naar de liefdestaal die bij jou en je partner past. Ontdek hét geheim dat je huwelijk levend houdt!

Veel liefs Chapman, Gary
€ 10,99
voorraad onbekend
De 5 talen van waardering op het werk

De principes van de 5 talen van de liefde zijn toepasbaar in alle relaties tussen mensen. Ook die op het werk. Daarbij staat waardering vanuit de vijf talen van de liefde centraal. Gary Chapman geeft in het boek de 5 talen van waardering op het werk praktische tips om dit toe te passen.

Binnen organisaties komen problemen in onderlinge verhoudingen vaak voort uit de vraag: voelen mensen zich gewaardeerd? Dit boek zal je erbij helpen om daar 'Ja!' op te antwoorden, door de taal te leren waarin je collega's waardering verstaan. Van deze bestseller zijn in de VS meer dan 175.000 exemplaren verkocht en het is in 22 talen vertaald. De achterliggende principes over het menselijk gedrag hebben hun nut bewezen in bedrijven, non-profit organisaties, ziekenhuizen, scholen, overheidsorganen en instellingen met externe medewerkers.

De 5 talen van waardering op het werk Chapman, Gary; White, Paul
€ 22,99
voorraad onbekend
Liefdevol met de vijf liefdestalen

De 5 liefdestalen nu verwerkt in een prachtig geschenkboek als een mooi cadeau bij een huwelijk of een jubileum daarvan.

Dit prachtig vormgegeven geschenkboek vormt een kennismaking met de vijf talen van de liefde: positieve woorden, tijd en aandacht, cadeaus, dienstbaarheid en lichamelijke aanraking. Wat is jouw liefdestaal, en die van je partner? En hoe leer je de taal van die ander spreken? Ontdek het in dit mooie kijk- en bladerboek.

Zeer geschikt als huwelijkscadeau!

Liefdevol met de vijf liefdestalen Chapman, Gary
€ 9,99
voorraad onbekend
De liefdestalen van God

Gary Chapman, bekend van de vijf talen van de liefde, beschrijft in dit boek de liefdestalen van God.

God houdt van mensen. En toch lijkt het wel of sommige mensen niet door die Goddelijke liefde bereikt worden. Het doel van dit boek is mensen dichter bij God te brengen, zodat ze zijn grenzeloze liefde kunnen verstaan. Want Hij communiceert op zijn eigen Goddelijke wijze in alle talen die voor ons verstaanbaar kunnen zijn.

'De liefdestalen van God' is een herziene uitgave van 'De taal van Gods liefde'. Het boek bevat een nieuw hoofdstuk en is geheel herzien en up-to-date gemaakt.

De liefdestalen van God Chapman, Gary
€ 9,99
voorraad onbekend