Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gary Chapman

Boeken kopen over De vijf talen van de liefde door Gary Chapman? Ga dan naar Ichthusboekhandel.nl

Boeken van christelijk auteur Gary Chapman over "de 5 talen van de liefde", zijn wereldwijde bestsellers. Deboeken rond de 5 liefdestalen hebben wereldwijd miljoenen mensen geholpen om hun relatie te versterken en te verdiepen.

Gary Chapman is relatietherapeut en voorganger in een christelijke gemeente. Hij schreef ruim vijfentwintig boeken over het christelijk huwelijk, gezonde relaties en christelijke opvoeding en spreekt regelmatig over de 5 liefdestalen op conferenties en in de media. Zijn bekendste boek is: De 5 talen van de liefde. Veel relatietherapeuten raden zijn boeken aan of gebruiken ze in hun praktijk.

Naast zijn drukke leven als auteur en spreker op conferenties is Gary Chapman al ruim 40 jaar voorganger in een evangelische kerk. Met zijn vrouw Karolyn woont hij in North Carolina, Amerika. Ze hebben twee volwassen kinderen en twee kleinkinderen.

De boeken van Gary Chapman draaien om het omgaan met de vijf liefdestalen in een relatie. Wat zijn die 5 talen van de liefde?

* Het geven van het beste deel van onze tijd;
* Bemoedigende woorden;
* Cadeaus;
* Hulpvaardigheid;
* Lichamelijke aanraking.

De boeken van Gary Chapman over de 5 talen van de liefde kunt u gemakkelijk online bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl de plek waar men cadeaus leuk verpakt! U kunt uiteraard ook terecht in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer om de boeken van Gary Chapman in te zien en te kopen. De boeken over de De 5 talen van de liefde zijn er in edities die toegepast zijn op huwelijksrelaties, mannen, vrouwen, kinderen, tieners, ouderen en werksituaties. Wie op zoek is naar een goed boek over relaties kan prima terecht bij Gary Chapman.

Leefregels voor de liefde - cadeauboek

Leefregels voor de liefde is een nieuw cadeauboek rondom de liefde van Gary Chapman, bekend van de 5 talen van de liefde.

Iedereen wil een sterk, liefdevol en op God gericht huwelijk. In Leefregels voor de liefde schrijft Gary Chapman vertrouwde woorden van wijsheid die bedoeld zijn om koppels aan te moedigen en te inspireren.

Daarnaast citeert hij ook belangrijke Bijbelverzen (Het Boek) die Gods plan voor het huwelijk en voor het koesteren van gezonde, gelukkige relaties belichten. Of je nu een jong stel bent of net je 50e huwelijksverjaardag hebt gevierd, je relatie zal zeker baat hebben bij deze tijdloze wijsheid.

Een prachtig en inhoudsrijk presentje voor partners om aan elkaar te geven, of om van iemand te krijgen.

Gary Chapman is auteur, spreker, voorganger en therapeut. Hij heeft een passie voor mensen en wil hen helpen blijvende relaties aan te gaan. Chapman is een wereldwijd bekende relatietherapeut.

Leefregels voor de liefde - cadeauboek Chapman, Gary
€ 18,99
voorraad onbekend
De 5 excuustalen, geheim goede relaties

In het nieuwe boek De vijf talen van vergeving biedt Gary Chapman,bestsellerauteur van De vijf liefdestalen, in samenwerking met Jennifer Thomas, hulp op weg naar herstel van je relaties.

Echte genezing vindt pas plaats als je het volgende doet:

* Berouw tonen: 'Het spijt me.'
* Verantwoordelijkheid nemen: 'Ik zat fout.'
* Genoegdoening bieden: 'Hoe kan ik het goedmaken?'
* Werken aan verandering: 'Ik zal zorgen dat het niet weer gebeurt.'
* Vergeving vragen: 'Zou je mij kunnen vergeven?'

Laat pijn niet te lang duren en zorg ervoor dat wonden niet gaan etteren. Begin vandaag al te werken aan genezing en ontdek hoe zinvolle verontschuldigingen je vriendschappen, familiebanden en huwelijk sterker kunnen maken dan ooit tevoren.

Gary Chapman is auteur, spreker, voorganger en therapeut. Hij heeft een passie voor mensen en wil hen helpen blijvende relaties aan te gaan. Chapman is een wereldwijd bekende relatietherapeut.

De 5 excuustalen, geheim goede relaties Chapman, Gary; Thomas, Jennifer
€ 18,99
voorraad onbekend
de Vijf talen van de liefde voor singles

De 5 talen van de liefde voor singles is een uniek boek van Dr. Gary Chapman over hoe alleengaanden op een goede wijze met liefde geven en ontvangen kunnen omgaan.

Dr. Gary Chapman is ervan overtuigd dat iedereen een door God ingegeven verlangen heeft naar oprechte en onvoorwaardelijke liefde: elk mens heeft de behoefte te weten dat iemand van hem of haar houdt. Als aan deze behoefte tegemoet wordt gekomen, kunnen wij de mogelijkheden die God ons geeft, gebruiken in de wereld om ons heen.

Als we ons echter niet geliefd voelen, kost het ons moeite om te overleven. Zijn eerste bestseller, De vijf talen van de liefde, is al door meer dan drie miljoen mensen gelezen. Nu heeft hij dezelfde boodschap afgestemd op de unieke behoeften van singles. Hij gebruikt veel voorbeelden en anekdotes uit de praktijk

'Wij zijn geschapen in relatie tot anderen. Er is niets wat een mens zo goed doet als liefde te geven en te ontvangen. Of je nu gescheiden bent, je partner overleden is of dat je nooit getrouwd bent geweest, je diepste emotionele behoefte is liefde te ontvangen',
- Gary Chapman.

Dr. Gary Chapman is auteur, spreker, voorganger en therapeut. Hij heeft een passie voor mensen en wil hen helpen blijvende relaties aan te gaan.

de Vijf talen van de liefde voor singles Chapman, Gary
€ 20,-
voorraad onbekend
Vijf talen van liefde voor je huwelijk

Het boek De 5 talen van de liefde voor je huwelijk van Gary Chapman inspireert ons om Gods adviezen voor een intiem en voldoening schenkend huwelijksleven ter harte te nemen. De inzet is hoog - de beloning is dat zéker ook.

Gary Chapman wil christenen helpen te begrijpen wat de Bijbel ons leert over het huwelijk - en hij wil ons stimuleren dit in het dagelijks leven toe te passen. Volgens de auteur vormt intimiteit de kern van het huwelijk. Een huwelijksrelatie is zelfs zo intiem, dat God zegt dat twee mensen 'één vlees' worden (Genesis 2:24). Chapman beschrijft deze eenheid, en verheldert voor ons de boeiende maar tegelijk kwetsbare relatie tussen communicatie, en seksuele én emotionele intimiteit.

Gary Chapman (1938) is relatietherapeut met een internationale reputatie als schrijver van verschillende christelijke boeken over het huwelijk, opvoeding en relaties. Zijn centrale thema vormen de 5 talen van de liefde.

Vijf talen van liefde voor je huwelijk Chapman, Gary
€ 24,99
voorraad onbekend
De 5 talen van de liefde

Gary Chapman, schrijver van het boek: De 5 talen van de liefde, is een wereldwijd gewaardeerde auteur van boeken over relaties. Mensen geven op verschillende manieren uiting aan hun liefde. Volgens Gary Chapman zijn er 5 algemene talen van liefde. We kunnen onze liefde laten blijken door die vijf liefdestalen te herkennen en op een goede manier te gebruiken.

INKIJKEXEMPLAAR vijf talen van de liefde door Gary Chapman

Wat zijn volgens Gary Chapman de 5 talen van de liefde?

De 5 Talen van de Liefde zijn de volgende:

* Positieve en bevestigende woorden. Complimenten, waardering, aanmoediging. bevestiging, liefdevolle berichten. Je zegt bijvoorbeeld: “Wat ben je mooi vandaag. Ik weet dat jij dat kan. Ik ben trots op jou. Ik geloof in je. Jij bent belangrijk voor mij.”
* Samen zijn, nabijheid, d.w.z. quality time. Samen activiteiten ondernemen, samen praten, echt de tijd voor elkaar nemen. Echt aandacht schenken aan elkaar. Samen leuke dingen doen.
* Lichamelijk contact. Knuffelen, kussen, hand in hand lopen, een hug geven, vrijen. Fysiek ervaren dat iemand van je houdt.
* Cadeautjes / geschenken. Met zorg uitgezochte geschenken. Hierbij is aandacht belangrijker dan de prijs. Bloemen, een kaartje, een mooie schelp, een lief appje, een snoepje op je kussen, een verrassingsfeest.
* Hulpvaardigheid. Klusjes doen zoals stofzuigen, de was doen, het gras maaien. Lekker koken, het huis gezellig maken. Kortom, assisteren, bijspringen, iets overnemen.

Een man heeft bijvoorbeeld behoefte aan bemoediging, maar zijn vrouw meent dat een extra lekkere maaltijd hem wel goed zal doen. Een vrouw hunkert wellicht naar tijd die haar man voor haar neemt, maar hij denkt dat een bos bloemen haar zal doen opfleuren. Soms spreekt onze partner een taal die wij niet altijd goed begrijpen. Als de ene huwelijkspartner zich uitdrukt in een 'taal' die de ander niet voldoende verstaat, komt de liefde niet altijd goed over.

Elk mens heeft een eerste liefdestaal, een manier waarop hij of zij de liefde het best verstaat. Dit boek laat zien hoe je de eerste liefdestaal van jouw partner kunt herkennen en ontdekken. Breng de de principes uit het boek De vijf talen van de liefde in praktijk en je kunt er zeker van zijn dat je partner jouw liefde voelt!

De vijf talen van de liefde is een zeer leesbaar boek, waarin Gary Chapman de basisuitgangspunten van zijn onderwijs neerlegt over relaties. In andere boeken over de liefdestalen werkt hij dit uit voor o.a. kinderen, tieners, werk en hoe je bij ouderdom daar mee omgaat.

Gary Chapman (1938) is relatietherapeut met een internationale reputatie als schrijver van verschillende christelijke boeken over het huwelijk, opvoeding en relaties. Zijn centrale thema vormen de 5 liefdestalen.

(Dit boek is de herdruk van het oude ISBN: 9789063537265 )

De 5 talen van de liefde Chapman, Gary
€ 18,99
voorraad onbekend
Het huwelijk van je dromen

Gary Chapman, bekend christelijk auteur van boeken over relaties vanuit de principes over de 5 talen van de liefde, laat zien in het boek: Het huwelijk van je dromen, hoe je samen kan bouwen aan je relatie.

We weten het eigenlijk wel: een goed huwelijk komt je niet vanzelf. Daar is liefde in actie voor nodig. Maar hoe dan? Het dagelijks leven met al zijn kleine en grote frustraties en teleurstellingen kan ons behoorlijk in de weg zitten. Van de eenheid die God bedoeld heeft, komt soms maar weinig terecht. Hoe ga je daar een weg in vinden?

Inkijkexemplaar Het huwelijk van je dromen door Gary Chapman

In Het Huwelijk van je dromen laat Gary Chapman zien hoe we actief kunnen bouwen aan die eenheid. Hij geeft praktische adviezen op een aantal gebieden waar de eenheid tussen de huwelijkspartners onder druk kan komen te staan. Zoals de onderlinge taakverdeling, communicatie, conflicthantering, het nemen van beslissingen en onze houding ten aanzien
van (schoon-)ouders, geld of seks. Daarbij wijst Chapman ons voortdurend op het voorbeeld van liefde dat Jezus ons heeft nagelaten.

Gary Chapman is auteur, spreker, voorganger en therapeut. Hij heeft een passie voor mensen en wil hen helpen blijvende relaties aan te gaan. Chapman is een bekende huwelijkstherapeut en leidt veel huwelijksseminars.

Het huwelijk van je dromen Chapman, Gary
€ 20,-
voorraad onbekend
The Love Languages Devotional Bible

The Love Language Devotional Bible is from Gary Chapman's perpsective on love. The bible is de New Living Translation and can be read as a devotional for couples or new married people.

Dr. Gary Chapman has become a trusted expert on relationships. His teaching is based on the timeless wisdom of God's Word. Gary has been described by his readers and listeners as passionate, relevant, hopeful, effective, and practical. He brings this expertise and style to "The Love Languages Devotional Bible." Its straightforward approach to reading through Scripture, complemented by brief devotional readings that apply the text to real-life relationships, will deepen couples' understanding of God and of each other. This Bible gathers together in one powerful, life-changing resource all the best of Gary's decades of counseling experience.

"The Love Languages Devotional Bible" covers numerous topics, including: communication, expectations, roles, sex, conflict, money, children, in-laws, and more.

Key features include:
* New Living Translation, clear and elegant,
* ideal for reading aloud
* Scripture reading plan, makes it easy to read through the entire Bible in a year
* 260 daily devotions, one for each weekday
* 52 feature articles, one for each weekend
* Prayer guides, reduce awkwardness by providing specific cues
* Select readings address a wide variety of couple-oriented topics
* Bible book introductions provide context and essential background information

De Engelse Bijbel voor wie een periode wil nadenken over het huwelijk en het perspectief van Gary Chapman en de Bijbelse basis voor zijn principes.

The Love Languages Devotional Bible Bible - NLT2
€ 29,95
voorraad onbekend
365x liefdestalen - dagboek voor twee

Christelijk schrijver Gary Chapman legt in het boek 365x liefdestalen, dagboek voor twee, uit waarom we de liefde niet in één dag leren. Het is een Bijbels dagboek voor stellen om samen elke dag te werken aan je relatie. Samen een Bijbels dagboek lezen, kan partners helpen om elkaar beter te begrijpen en meer van elkaar te genieten.

De grote vraag in dit Bijbels dagboek is: Hoe laat je je partner zien dat je van hem of haar houdt? De vijf liefdestalen zijn daarvoor een hulpmiddel: je kunt je liefde laten blijken door samen te zijn, bemoedigende woorden te spreken, cadeaus te geven, te dienen en door elkaar aan te raken. Wil je de vijf liefdestalen in praktijk leren brengen, om samen met je partner je relatie te versterken? Dan is dit dagboek daar een ideale vorm voor.

Inkijkexemplaar 365x liefdestalen, Bijbels dagboek voor 2 van Gary Chapman

Met dit dagboek krijg je handreikingen om dichter naar elkaar toe te groeien. Je leert elkaar je liefde te tonen op een manier die daadwerkelijk overkomt. Dagelijks sta je even stil bij je relatie en werk je daar op een leuke en opbouwende manier aan. En dat loont! Deze korte en inspirerende overdenkingen zijn bedoeld om als stel samen te lezen en en het gesprek over aan te gaan.

Elke overdenking uit het dagboek 365x liefdestalen bestaat uit een kort Bijbelgedeelte, een praktische boodschap van Gary Chapman n.a.v. de 5 talen van de liefde en een voorbeeld voor een gebed om samen te bidden.

Dit dagboek is de heruitgave van de oude ISBN's: 9789063536398 / 9789063537111

365x liefdestalen - dagboek voor twee Chapman, Gary
€ 24,99
voorraad onbekend
The 5 Love languages

In the #1 New York Times international bestseller The 5 Love Languages, by author Gary Chapman, you'll discover the secret that has transformed millions of relationships worldwide. Whether your relationship is flourishing or failing, Dr. Gary Chapman's proven approach to showing and receiving love will help you experience deeper and richer levels of intimacy with your partner--starting today.

The 5 Love Languages is as practical as it is insightful. Updated to reflect the complexities of relationships today, this new edition reveals intrinsic truths and applies relevant, actionable wisdom in ways that work.

Includes the Couple's Personal Profile assessment so you can discover your love language and that of your loved one

Words of affirmation, quality time, gifts, acts of service, physical touching - learning these love languages will get your marriage off to a great start or enhance a long-standing one! Gary Chapman explains the purpose of each ''language'' and shows you how to identify the one that's meaningful to your spouse now.

Updated to reflect the complexities of relationships in today's world, this new edition of The 5 Love Languages reveals intrinsic truths and provides action steps in each chapter that will help you on your way to a healthier relationship. Also includes an updated personal profile.'

GARY CHAPMAN--author, speaker, counselor--has a passion for people and for helping them form lasting relationships. He is the #1 bestselling author of The 5 Love Languages series and director of Marriage and Family Life Consultants, Inc. Gary travels the world presenting seminars, and his radio programs air on more than 400 stations

The 5 Love languages Chapman, G.D.
€ 21,95
voorraad onbekend
Screen kids

Screen kids is een boek geschreven door Gary Chapman en Arlene Pellicane en gaat over hoe je op een verantwoorde wijze kinderen kan helpen om te gaan met een digitale wereld. Ontdek manieren waarop kinderen gaan merken dat er nog andere dingen in het leven zijn.

Onze kinderen groeien op in een digitale wereld. Ze besteden meer tijd achter beeldschermen en minder tijd aan het lezen van boeken, buitenspelen of activiteiten met het gezin.

Hoewel technologie veel voordelen heeft, heeft het ook flinke nadelen. Misschien groeide jij zelf op zonder veel schermtijd, of in ieder geval weet je nog hoe het was: inbellen met veel gepiep en gekraak op je telefoonlijn en daarmee de lijn urenlang bezet houden en als je pech had veel teveel data verbruiken, spelletjes op floppy's, je eerste Nokia-telefoon, sms'en met zo min mogelijk spaties en woorden ingekort tot (bijna) onleesbare codes, MSN'en en je eigen MySpace-pagina. Maar onze kinderen begrijpen al niet meer waar we het over hebben, sterker nog, zij weten niet beter dan opgroeien met alle digitale mogelijkheden en moderne gadgets die de wereld ons te bieden heeft. Dat is fantastisch, maar ook uitdagend. Als het als ouder al een uitdaging is om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends (om toch een beetje te weten wat je kind bezig houdt), dan is het een nog grotere uitdaging om te weten hoe je als ouders in de opvoeding moet navigeren in die razendsnelle wereld. Een beetje inzicht in de effecten van ons digitale gedrag, richtlijnen over wat gezond is en wat niet en hoe je je kind online veilig zijn weg leert te vinden is dus eigenlijk onmisbaar!

In Screen Kids geven Gary Chapman en Arlene Pellicane je de tools die je nodig hebt om technologie op een gezonde manier te gebruiken en je kids te leren er op een goede manier mee om te gaan. En gelukkig is het nooit te laat om positieve veranderingen aan te brengen.

Door middel van verhalen, wetenschap en verfrissende inzichten zul je ontdekken hoe je terrein terug kunt winnen in je huis als het gaat om een te grote afhankelijkheid van schermen. Bovendien leer je over 5 sociale skills die elk kind nodig heeft: vriendschap, dankbaarheid, zelfbeheersing, sorry zeggen en aandacht hebben.

• Bescherm en voed het groeiende brein van je kind
• Stel eenvoudige grenzen die een enorm verschil maken
• Herken de waarschuwingssignalen van teveel gamen
• Breng een kind groot dat zijn succes niet zal afmeten aan social media
• Leer je kind om online veilig te zijn

Deze onlangs herziene editie bevat de nieuwste, interactieve onderzoeken, want net zoals de digitale ontwikkelingen ontzettend snel gaan, zo ook soms de problemen die daarmee gepaard gaan. We hoeven geen kluizenaars te worden, maar we moeten onze kinderen wél toerusten om een gezonde relatie met schermen te hebben, en… een nóg gezondere relatie met anderen!

Gary Chapman is relatietherapeut en voorganger in een christelijke gemeente. Hij schreef ruim vijfentwintig boeken over het huwelijk, gezonde relaties en christelijke opvoeding en spreekt regelmatig over de vijf liefdestalen op conferenties en in de media.

Arlene Pellicane is auteur en spreker, getrouwd, vier kinderen en zeer geïnteresseerd in wat anderen beweegt.

Screen kids Chapman, Gary
€ 19,95
voorraad onbekend
Liefde is

Het Bijbels dagboek van Gary Chapman voor samen heet: liefde is.... Ontdek door dagelijks tijd met elkaar te delen dat praten de levensader is van elke (liefdes)relatie.

'Liefde is...' biedt een jaar lang dagelijkse overdenkingen en gespreksvragen voor stellen. Over communicatie, verwachtingen, man-/vrouwrollen, seks, conflicthantering, geld, kinderen schoonfamilie en meer. Het dagboek Liefde is, is daarmee toegankelijk, inzichtelijk en positief.

Relatietherapeut Gary Chapman is de auteur van de vijf talen van de liefde. Hij laat zich in zijn praktijk en in zijn boeken inspireren door wat de Bijbel ons kan leren.

Met 'Liefde is...' kunnen stellen een jaar lang elke dag samen lezen en praten.

Liefde is Chapman, Gary
€ 26,-
voorraad onbekend
Houvast voor je relatie

Houvast voor je relatie is een nieuw boek van Gary Chapman met 5 adviezen voor een krachtige liefde: in de Coronacrisis en voor daarna! Daarmee wil het een krachtige hulp zijn voor je relatie, op een doeltreffende en eenvoudige wijze geeft het vijf adviezen om met passie vol te houden in de liefde. Gebaseerd op de vijf talen van de liefde.

Inkijkexemplaar Houvast voor je relatie door Gary Chapman.

We leven in een tijd die veel eisen stelt aan relaties. Chapman schrijft over de uitdagingen die echtgenoten tegenkomen doordat zij langere tijd in een beperkte ruimte moeten samenleven tijdens COVID-19. Maar dit boek is ook relevant voor echtparen die na de pandemie aan de gezondheid van hun relatie willen werken. De gezamenlijke 'opsluiting' kan zorgen voor extra stress in een huwelijk en in iedere situatie (werkloosheid, ziekte of pensioen). Om vast te houden aan zijn favoriete cijfer (5) geeft Chapman de 5 belangrijkste adviezen voor een krachtige liefde terwijl we dicht op elkaar leven, zodat we zowel psychologisch als ook emotioneel toch gezond kunnen blijven.

Gary Chapman – auteur, spreker, voorganger en therapeut – heeft een passie voor mensen en wil helpen blijvende relaties aan te gaan. Chapman is een bekende huwelijkstherapeut en is vanaf het begin van zijn bediening actief geweest in gezinstherapie.

Gary Chapmanis een wereldwijde bestsellerauteur van het boek de vijf talen van de liefde

Houvast voor je relatie Chapman, Gary
€ 14,99
voorraad onbekend
De vijf talen van de liefde van kinderen

Gary Chapman en Ross Campbell bundelden hun ervaringen, inzichten en wijsheid in het boek De vijf talen van de liefde van kinderen. Hoe kunnen de algemene principes van De 5 talen van de liefde praktisch en concreet gemaakt worden in de opvoeding van kinderen en de communicatie met hen.

INKIJKEXEMPLAAR de vijf talen van de liefde van kinderen door Gary Chapman

Kinderen spreken een liefdestaal die we vaak niet goed verstaan. En omgekeerd begrijpen kinderen ons ook niet altijd zo goed. In 'De vijf talen van de liefde van kinderen' laten Gary Chapman en Ross Campbell zien hoe je de eerste liefdestaal van je kind kunt herkennen en toepassen. Door de juiste liefdestaal te spreken, namelijk de taal die jouw kind het beste verstaat, kun je je zoon of dochter helpen je liefde te ervaren. Een praktisch boek met veel suggesties voor de dagelijkse communicatie met je kind.

Gary Chapman, bestsellerauteur van de 5 talen van de liefde, heeft meer dan 40 jaar ervaring als huwelijkstherapeut. Hij schreef dit boek op basis van alle gesprekken die hij voerde met ouders in veel verschillende situaties..

De vijf talen van de liefde van kinderen Chapman, Gary; Campbell, Ross
€ 17,99
voorraad onbekend
Veel liefs

Veel liefs is een heel leuk cadeauboekje voor bij een huwelijk. Het geeft een aantal principes vanuit het grotere gehel van het thema: de vijf talen van de liefde. Een mooie starter bij een huwelijk wat zich kan verdiepen in één van de themaboeken die Gary Chapman hier over heeft geschreven.

Hij komt met bloemen thuis, maar wat jij echt zou willen is tijd voor elkaar...Zij geeft je een omhelzing, maar waar jij eigenlijk behoefte aan hebt, zijn haar bemoedigende woorden...

Het probleem is niet jullie liefde, maar jullie liefdestalen! Hoe houd je de liefde levend na de bruiloft?Het antwoord op deze vraag ligt volgens Gary Chapman in het geven van positieve woorden, tijd en aandacht, cadeaus, dienstbaarheid en lichamelijke aanraking. Ieder persoon heeft een verschillende liefdestaal.

Gary Chapman neemt je mee in de zoektocht naar de liefdestaal die bij jou en je partner past. Ontdek hét geheim dat je huwelijk levend houdt!

Veel liefs Chapman, Gary
€ 12,99
voorraad onbekend
De 5 talen van waardering op het werk

De principes van de 5 talen van de liefde zijn toepasbaar in alle relaties tussen mensen. Ook die op het werk. Daarbij staat waardering vanuit de vijf talen van de liefde centraal. Gary Chapman geeft in het boek de 5 talen van waardering op het werk praktische tips om dit toe te passen.

Binnen organisaties komen problemen in onderlinge verhoudingen vaak voort uit de vraag: voelen mensen zich gewaardeerd? Dit boek zal je erbij helpen om daar 'Ja!' op te antwoorden, door de taal te leren waarin je collega's waardering verstaan. Van deze bestseller zijn in de VS meer dan 175.000 exemplaren verkocht en het is in 22 talen vertaald. De achterliggende principes over het menselijk gedrag hebben hun nut bewezen in bedrijven, non-profit organisaties, ziekenhuizen, scholen, overheidsorganen en instellingen met externe medewerkers.

De 5 talen van waardering op het werk Chapman, Gary; White, Paul
€ 24,99
voorraad onbekend
Liefdevol met de vijf liefdestalen

De 5 liefdestalen nu verwerkt in een prachtig geschenkboek als een mooi cadeau bij een huwelijk of een jubileum daarvan.

Dit prachtig vormgegeven geschenkboek vormt een kennismaking met de vijf talen van de liefde: positieve woorden, tijd en aandacht, cadeaus, dienstbaarheid en lichamelijke aanraking. Wat is jouw liefdestaal, en die van je partner? En hoe leer je de taal van die ander spreken? Ontdek het in dit mooie kijk- en bladerboek.

Zeer geschikt als huwelijkscadeau!

Liefdevol met de vijf liefdestalen Chapman, Gary
€ 9,99
voorraad onbekend
De liefdestalen van God

Gary Chapman, bekend van de vijf talen van de liefde, beschrijft in dit boek de liefdestalen van God.

God houdt van mensen. En toch lijkt het wel of sommige mensen niet door die Goddelijke liefde bereikt worden. Het doel van dit boek is mensen dichter bij God te brengen, zodat ze zijn grenzeloze liefde kunnen verstaan. Want Hij communiceert op zijn eigen Goddelijke wijze in alle talen die voor ons verstaanbaar kunnen zijn.

'De liefdestalen van God' is een herziene uitgave van 'De taal van Gods liefde'. Het boek bevat een nieuw hoofdstuk en is geheel herzien en up-to-date gemaakt.

Gary Chapman, bestsellerauteur van de vijf talen van de liefde, heeft meer dan 40 jaar ervaring als huwelijkstherapeut. Hij schreef dit boek op basis van alle gesprekken die hij voerde met mensen tijdens zijn werk als voorganger in een kerk. .

De liefdestalen van God Chapman, Gary
€ 12,99
voorraad onbekend
12 dingen voor je gaat trouwen

Gary Chapman weet als geen ander dat wat hij schreef in het boek: 12 Dingen die je moet weten voor je gaat trouwen. Het is een belangrijk boek voor ieder aanstaand bruidspaar.

Als je bijna gaat trouwen, leef je toe naar je bruiloft en steek je veel tijd in het voorbereiden van die dag. Maar hoeveel tijd besteed je aan het voorbereiden van je leven als man en vrouw? Met dit boek leg je een stevig fundament onder je huwelijksleven. Gary Chapman bespreekt op realistische wijze 12 belangrijke onderwerpen die je in je huwelijk zeker tegen zult komen: van financien tot liefdestalen en van ruzies tot kerkgang.

Een onmisbaar boek voor iedereen die ook voorbereid wil zijn op het leven na de bruiloft! '12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen' is niet alleen een boek om door te lezen, maar ook om samen mee aan de slag te gaan. Doe je voordeel met de praktische tips en ideeen en gebruik de gespreksvragen als basis voor een open gesprek met elkaar.

Gary Chapman, bestsellerauteur van de vijf talen van de liefde, heeft meer dan 35 jaar ervaring als huwelijkstherapeut. Hij schreef dit boek op basis van alle gesprekken die hij voerde met getrouwde en ongetrouwde stellen.

12 dingen voor je gaat trouwen Chapman, Gary
€ 17,99
voorraad onbekend
12 dingen als je kinderen krijgt

Gary Chapman gaat in zijn nieuwste boek in op de vraag wat je allemaal moet weten als je kinderen krijgt. Hij neemt je mee in 12 punten die belangrijk zijn om die fase niet alleen te overleven in je huwelijk, maar daar ook met veel vreugde van te kunnen genieten.

Als ouder herken je het vast wel: kinderen leggen beslag op je tijd, kosten geld, en geven een nieuwe draai aan je huwelijk - en dat is nog maar het begin. Om niet al na een paar maanden met je handen in het haar te zitten, is er dit praktische en leuke opvoedboek voor jonge ouders.

12 dingen die je moet weten als je kinderen krijgt is een must-have voor aanstaande en jonge ouders! Met warmte en humor krijgen ouders in korte hoofdstukken praktische adviezen over allerlei aspecten van de opvoeding. Gary Chapman en Shannon Warden bespreken onderwerpen als hoe je je kind zindelijk maakt, hoe je efficiënt kunt plannen, hoe je sorry zegt tegen je kind en hoe je in de tussentijd ook je huwelijk nog leuk en goed houdt.

Gary Chapman, bestsellerauteur van de vijf talen van de liefde, heeft meer dan 40 jaar ervaring als huwelijkstherapeut. Hij schreef dit boek op basis van alle gesprekken die hij voerde met aanstaande ouders.

12 dingen als je kinderen krijgt Chapman, Gary; Warden, Shannon
€ 7,50
voorraad onbekend