Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Uw bestelling leuk ingepakt

Wanneer u een bestelling plaatst bij Ichthusboekhandel kunt u meestal gebruik maken van de inpakservice waarbij uw cadeau het leuk verpakt wordt. Dit is een gratis service. Geef bij uw bestelling via internet daarom aan of u het artikel ingepakt wilt hebben. Onze medewerk(st)ers pakken dit dan leuk in en zorgen er voor dat het een extra attentiewaarde krijgt en zo nog meer cadeau wordt.

Een leuk ingepakt boek verhoogt de waarde van uw cadeau. Bij Ichthusboekhandel wordt dit gratis gedaan als service en betekent dit geen extra kosten of rompslomp voor u. Het aanbod geldt dot maximaal 5 items per bestelling worden ingepakt.

In de winkels van Ichthusboekhandel.nl kunt u altijd zelf kiezen als het gaat om de kleur van het inpakpapier. Bij onze webshop kunt u een globale voorkeur aangeven bij het veld: Opmerkingen. Vermeld daar of het voor de Sinterklaas is of de Kerst bijvoorbeeld, of dat het om een kind, een man of een vrouw gaat etc. We zijn gewend om in de winkels veel in te pakken en proberen dan rekening te houden met uw voorkeur.

Omdat dit een onderdeel is van ons werk, wat aandacht en tijd vraagt, geldt een maximum van VIJF artikelen wat wij per bestelling kunnen inpakken.

(NB: Bij sommige artikelen wordt aangegeven dat die niet ingepakt kunnen worden vanwege het volume of de prijs. Artikelen onder de vijf euro kan meestal niet.)

NB:
Bij extreem drukke dagen moeten we soms teleurstellen op dit onderdeel en/of kan dit tot vertraging leiden. Wel proberen we dan bijvoorbeeld inpakpapier mee te zenden.

Uw cadeau wordt gratis ingepakt bij Ichthusboekhandel