Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel is uw theologische boekhandel

Ichthusboekhandel.nl is ook een theologie boekhandel met een ruim en breed assortiment theologische boeken, commentaren op de Bijbel en als het gaat om geloofsopbouw en praktische gemeenteopbouw. Christenen vanuit verschillende richtingen vinden hier hun theologische boeken.

Als u alles wilt zien, kom dan langs in één van onze winkels. Uiteraard kunt u zich eerst ook wat oriënteren op onze website, waar we een speciale Theologie -pagina hebben.

Mede door onze eigen import vanuit de Verenigde Staten kunnen wij snel een relevant en aantrekkelijk voorstel doen voor buitenlandse theologische boeken. De gemiddelde levertijd van Engelstalige theologie is globaal ruim een werkweek.

Wij sturen indien gewenst een relevante nieuwsbrief toe. Onze webshop verzendt zes dagen per week nieuwe christelijke boeken door heel Nederland.

Ichthusboekhandel.nl is de theologische boekenwinkel voor de regio Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer. Uiteraard ook voor de grotere stedenring Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.