Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

TOP 10 Voorleesboeken

voorlezen, kinderen, lezen met je kind, taalontwikkeling

Christelijke voorleesboeken
Voorlezen, er zijn zoveel goede redenen om er jong mee te beginnen, lang mee door te gaan en het ondertussen heel vaak en met veel enthousiasme te doen. Voorlezen stimuleert niet alleen de taalontwikkeling van je kind, maar ook de ontwikkeling van allerlei andere vaardigheden. Daarnaast is voorlezen ook gewoon ontzettend leuk en goed voor de band met je kind. Om al die redenen hebben wij de leukste voorleesboeken voor jou en je kind op een rijtje gezet!

Het laatste boek is stiekem geen voorleesboek, maar wel een héél leuk boek om samen met je kind avonturen te beleven. Laat je verrassen...

Voorlezen kan ook heel goed met een leuk prentenboek!

De drieling

*Wie heeft er op mama's bureaustoel geplast?
*Wat moet je doen als je je liefste knuffel kwijt bent?
*En hoe maak je een kliedertaart?

De drieling Tom, Job en Wout is terug. In deze verhalenbundel beleven ze weer de grappigste avonturen. Ze hinkelen in hun onderbroek bij de schoolarts, vinden een huisdier in de tuin en gaan voor het eerst van hun leven kamperen.

De verhalen uit Slaappoeder, Storm in bad en Ongelukje kan gebeuren zijn voor deze uitgave opnieuw geredigeerd. En ze werden door Gurli Feilberg van humoristische illustraties voorzien. Daarnaast schreef Corien Oranje 20 nieuwe verhalen over de avontuurlijke drieling. Natuurlijk ontbreekt ook de hilarische klassieker 'Vijf minuten vieze woorden' niet!

Het boek De drieling bevat 17 voorleesverhalen per seizoen.

De drieling Oranje, Corien
€ 15,50
voorraad onbekend
Het jaar rond
Het jaar rond Dort, Evelien van
€ 24,99
voorraad onbekend
Elke dag kinderdag
Elke dag kinderdag Houwelingen, Frans van
€ 20,99
voorraad onbekend
Sterren en stippen

Het prentenboek Sterren en stippen bevat alle verhalen over Wout en de Nerflanders zoals Max Lucado die schreef. Nu de zes verhalen in één prachtige band.

Al ruim 10 jaar staat het prentenboek Niemand is zoals jij in de top 10-lijsten van de christelijke boekhandel. De aansprekende parabel over de Nerflanders rond zelfbeeld en eigenwaarde heeft al vele harten geraakt. Ook de andere prentenboeken van Max Lucado waren succesvol, maar helaas zijn ze niet allemaal meer los verkrijgbaar in de boekhandel.

Juist daarom is er nu deze prachtige bundel met alle verhalen over Wout en de Nerflanders. Zorgvuldig uitgevoerd met stofomslag en goudfolie en inclusief de sfeervolle illustraties uit de geliefde prentenboeken, waardoor het een geschenk wordt voor iedereen.

Deze Nerflanders-omnibus bevat de volgende verhalen:

* Niemand is zoals jij
* Je hoort bij mij
* Had ik maar een groene neus
* Een fantastisch geschenk
* De beste
* Speciaal voor jou

Sterren en stippen Lucado, Max
€ 20,99
voorraad onbekend
Sep & sanne deel 2

Eén, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven...' Sanne hurkt op het grasveldje op het midden van het plein. Poeh, wat staan die bloemetjes dicht bij elkaar. Die kan ze niet goed meer tellen. 'Sanne!' hoort ze Sep roepen. Ze springt op en zwaait. Sep holt naar haar toe. 'Wat doe je?' 'Ik tel die witte klokjesbloemen.' 'Dat zijn sneeuwklokjes', zegt Sep. 'O ja, nu weet ik het weer!' roept Sanne.

Dit tweede deel staat weer vol met vrolijke verhalen over Sep en Sanne. In twaalf voorleesverhalen beleven de twee vrienden nieuwe avonturen. Sep en Sanne mogen stemmen voor een nieuw speeltoestel op het pleintje. Ze gaan samen naar de kinderboerderij en doen een wedstrijdje met stoepkrijt. Wat ze verder voor leuks beleven, lees je in dit gezellige voorleesboek voor kleuters!

Niet alleen kinderen, maar ook de voorlezende volwassenen zullen van de verhalen genieten. Ze zijn ook heel geschikt voor gebruik op school.

Mooie aanvulling in het assortiment christelijke voorleesverhalen.

Sep & sanne deel 2 Graaf, Margriet de / Miltenburg, Sanne
€ 11,95
voorraad onbekend
Sep en sanne 3
Sep en sanne 3 Graaf, Margriet de
€ 11,95
voorraad onbekend
Op reis

Een meisje ontsnapt aan de verveling van een grijze wereld door een rode deur te tekenen en daardoor een andere wereld binnen te stappen. Ze vaart met een getekend schip door een Veneziaans koninkrijk, vliegt met een getekende luchtballon tussen fantasierijke luchtschepen en op een getekend vliegend tapijt over een oosterse stad. De woordenloze, kleurrijke pagina's prikkelen de verbeeldingskracht en stimuleren kinderen van verschillende leeftijden tot het vertellen van een eigen verhaal.Wordt verwacht: april 2014Waardering voor Op reisAmazon: best book of the Month, augustus 2013The New York Times: A masterworkStarred reviews in Booklist, Publishers Weekly en Kirkus Reviews

Op reis
€ 14,99
voorraad onbekend
Kikkervisjes in de soep
Kikkervisjes in de soep Weerd, Willemijn de
€ 16,95
voorraad onbekend
Voor mama, van Bas
Voor mama, van Bas Oranje, Corien
€ 6,99
voorraad onbekend
Rennen, Bas!
Rennen, Bas! Oranje, Corien
€ 6,99
voorraad onbekend