Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Cirkel van geluk

Titel : Cirkel van geluk
Auteur(s) : Meijer, Marieke
EAN : 9789463692205
Uitgever : Buijten & Schipperheijn Motief
Prijs : € 17,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Cirkel van geluk

6 stappen voor meer vrijheid in het hier en nu

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek, Cirkel van geluk, is geschreven door Marieke Meijer wil mensen helpen om hun plaats vinden waarin vrede, geluk en rust helpen om richting te vinden in hun leven.

Gelukkig is wie op de Heer vertrouwt' en 'gelukkig wie niet ziet en toch gelooft' (Psalm 84:13 en Johannes 20:29). Wie gelooft dat Jezus Gods Zoon is en wie op God vertrouwt, zal gelukkig zijn. Maar waarom zijn we dan niet altijd gelukkig?

In dit boek neemt christenpsycholoog Marieke Meijer je mee op een zoektocht naar meer vrede, meer rust en meer geluk. Daarvoor doorlopen we een cirkel met zes stappen om onszelf beter te leren kennen. Deze stappen helpen om te begrijpen wat we voelen en wat ons drijft. Waarom we doen wat we doen. Met deze kennis kunnen we kiezen wat we willen. De situatie accepteren zoals die is, of iets nieuws uitproberen. Waar je ook bent in je leven, ieder moment opnieuw kun je met behulp van de cirkel van geluk bepalen waar je staat en hoe je verder wilt. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Want Jezus staat centraal. Met veel praktische voorbeelden en een lijst met verandertips en -trucs.

Marieke Meijer is al twintig jaar actief als psycholoog, eerst in de ggz en later in haar eigen praktijk, waar ze mensen op haar eigen nuchtere en betrokken wijze helpt. Aan de VU heeft ze onderzoek gedaan naar godsbeelden en waarneming. Ze maakt podcasts voor de EO en Groot Nieuws Radio.

Productspecificaties
EAN : 9789463692205
Auteur(s) : Meijer, Marieke
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Reeks : Michaboeken
Uitgever : Buijten & Schipperheijn Motief
Verschenen : Augustus 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Afmetingen : 218 x 148 x 11 mm
Gewicht : 255 gram
Velden met een * zijn verplicht