Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke jeugd en kinderboeken

Christelijke kinderboeken en kinderbijbels vind je bij Ichthusboekhandel

Ichthusboekhandel heeft voor kinderen en tieners een ruim aanbod. Er zijn voor de allerkleinste en ook de grotere kinderen veel verschillende titels op voorraad. Daarbij kunnen kinderen van alles kunnen ontdekken over de bijbel, hun leefwereld verkennen en een heerlijke leeservaring hebben.

De kasten bij Ichthusboekhandel in de winkels zijn ingedeeld op leeftijd en wij leveren alle kinderbijbels en kinderboeken van de bekende christelijke uitgevers. Dat betekent dat u goede en verantwoorde boeken bij ons aantreft, die u met veel plezier aan uw (klein)- kinderen kunt geven.

We hebben speciale mogelijkheden voor scholen, kerken en verenigingen. Bijvoorbeeld rondom Kerst krijgen kinderen vaak een boek. Heel veel scholen geven aan het eind van groep acht vaak een bijbel mee aan de kinderen als afscheidscadeau. Kom eens langs en laat u indien u dat wenst adviseren door een van onze medewerk(st)ers. Kinderboeken kopen voor uw gezin of bestellen voor de kerk/school kan altijd in één van onze winkels of online op onze website.

Kinderbijbels 0-15 jaar | Bijbels dagboekje kinderen | Geloofsopvoeding | Kinder leesboeken | Kinderkerstboeken

Prentenbijbel 2.0 Cate, Marijke, Sylvia vanden Heede
(1)
voorraad onbekend
€ 34,95
voorraad onbekend
€ 15,99
Babybijbel Oranje, Corien
voorraad onbekend
€ 18,95
Babybijbel deel 2 Oranje, Corien
voorraad onbekend
€ 18,95
voorraad onbekend
€ 9,95
De hoogste toren Zels, Mirjam
voorraad onbekend
€ 11,99