Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel is de Christelijke Boekhandel in de regio

Ichthusboekhandel beheert in de regio van Den Haag, Alphen aan den Rijn, Leiden en Zoetermeer vier christelijke boekhandels en heeft daarnaast ook een webshop.

Ichthusboekhandel is de christelijke boekwinkel in de regio Iedereen kan bij Ichthusboekhandel, een christelijke boekhandel, terecht met vragen over bijbels, christelijke boeken en muziek. Ervaren medewerk(st)ers en de verbinding met een groot netwerk van collega's ín de Byblos-groep zorgen er voor dat bezoekers optimaal geholpen kunnen worden.

Boven aan deze website kun je klikken op een christelijke winkel in uw buurt. Klik je op HOME dan komt je vanzelf terecht op onze homepage.

Wanneer je bijbels, christelijke boeken en muziek koopt bij Ichthusboekhandel, dan ondersteun je praktisch onze Missie in deze regio. Door aanwezig te zijn in de straat vormen wij 5 of 6 dagen per week een inloop waar mensen terecht kunnen met vragen over de bijbel, geloof en zingeving. Wij functioneren ook als christelijke giftshop.

Tevens kunt u terecht op onze christelijke webshop.

De winkels van Ichthusboekhandel.nl

We ontmoeten u graag in één van onze vier winkels waar ons assortiment aanwezig is:

Contact met Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn Contact met Ichthusboekhandel den Haag Contact met Ichthusboekhandel Leiden contact met Ichthusboekhandel Zoetermeer