Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel is de Christelijke Boekhandel in de regio

Ichthusboekhandel.nl beheert vier christelijke boekhandels in de regio van Den Haag, Alphen aan den Rijn, Leiden en Zoetermeer en heeft daarnaast een online webshop.

Ichthusboekhandel is de christelijke boekwinkel in de regio Iedereen kan bij Ichthusboekhandel.nl, een christelijke boekwinkel, terecht met vragen over bijbels, christelijke boeken en muziek. Ervaren medewerk(st)ers en de verbinding met een groot netwerk van collega's ín de Byblos-groep zorgen er voor dat u als bezoeker optimaal geholpen kunt worden.

Boven aan deze website kunt u klikken op de Ichthusboekhandel bij u in de buurt. Klik je op HOME dan komt je vanzelf terecht op onze homepage en christelijke webshop.

WAT ZEGGEN BEZOEKERS OVER ICHTHUSBOEKHANDEL?

Wanneer je bijbels, christelijke boeken en muziek koopt bij Ichthusboekhandel, dan ondersteun je praktisch onze Missie in deze regio. Door aanwezig te zijn in de straat vormen wij 5 of 6 dagen per week een inloop waar mensen terecht kunnen met vragen over de bijbel, geloof en zingeving.

De christelijke boekhandels van Ichthusboekhandel.nl zijn gevestigd in

* Alphen aan den Rijn
* Den Haag
* Leiden
* Zoetermeer.

U kunt online via onze webshop uw bestelling reserveren in één van de winkels en daar ophalen. Onze eigen vervoersdienst rijdt ook regelmatig in de regio voor thuisbezorging.