Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel & Panoplia

Reformatorische studenten kunnen terecht bij Ichthusboekhandel LeidenHartelijk welkom in Leiden. Een prachtige stad, waar je studeert en samen met anderen een goede tijd hoopt te hebben.

Voor Leiden zijn wij dé gespecialiseerde christelijke boekhandel waar je terecht kunt om bijbels, boeken en muziek te kopen. Je vindt ons vlakbij de Openbare Bibliotheek, de Burcht en tegenover de Hooglandse Kerk in de Nieuwstraat op nr. 27.

Als het gaat over Bijbels, theologie, bijbelstudie, filosofie, apologetiek, cadeauboeken, romans, engelse bijbels etc, hebben wij veel op voorraad. Boeken voor het kringenwerk en je persoonlijke geestelijke groei zijn uitstekend verkrijgbaar bij ons. Voor muziek, DVD's, wenskaarten en cadeauartikelen kun je ook bij ons het nodige vinden. We importeren zelf uit Engeland en de Verenigde Staten, en kunnen snel leveren.

Ichthusboekhandel vormt een onderdeel van een regionale groep van vier boekhandels. Daardoor is er veel kennis in huis en onze logistiek maakt dat we snel kunnen inspelen op jouw vragen.

Binnen Panoplia is een boekentafelcommissie , waar je al je boeken kunt bestellen of direct kopen op thema-avonden. Door daar te kopen steun je Panoplia en Ichthusboekhandel.

Kijk rustig rond op onze website. We zien je graag langskomen ....

Nieuwstraat 27 | 2312 KA Leiden |071-5147065 | MAIL

Christelijke studenten kopen hun boeken en muziek bij Ichthusboekhandel in Leiden

Ichthusboekhandel is op FacebookIchthusboekhandel zit op Twitter