Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Te reserveren nieuwe christelijke romans

In de komende tijd worden weer enkele leuke nieuwe christelijke romans verwacht. Onderstaand treft u deze aan en u kunt ze nu reeds gemakkelijk online reserveren bij Ichthusboekhandel.

Zodra de Roman verschijnt is deze leverbaar bij Ichthusboekhandel, de specialist als het gaat om Bijbels en christelijke boeken en romans. Wanneer u nu reserveert wordt de roman dan direct (meestal zonder verzendkosten) aan u toegezonden. Indien gewenst (gratis) leuk ingepakt!

De nieuwe christelijke romans van KokBoekencentrum, Mozaïek, Grace Publishing, Zoeklicht, de Parel, uitgeverij De Banier, uitgeverij den Hertog en Uitgeverij van Wijnen kunt u gemakkelijk en vertrouwd online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Geef uw reservering nu al door en ontvang als eerste bij verschijnen de door u gekozen roman.

16 artikelen
pagina 1 van 2
Prins van Perzië, over Kores

De Prins van Perzië is een nieuwe Bijbels historische roman van Tessa Afshar over de beloften aan koning Kores of ook wel Cyrus genoemd, waar we over lezen in de Bijbel op meerdere plaatsen.

De joodse Keren wordt door haar in Babylon gevangen familie noodgedwongen verkocht aan het huishouden van Daniel. Ze ontwikkelt zich snel tot een van Daniels beste schrijvers, maar na een ongeluk wordt ze weggestuurd met een mysterieuze opdracht: een herdersjongen trainen voor een grootse toekomst. Als ze geruchten hoort over zijn ware identiteit, beseft ze dat ze hem met haar leven moet bewaken, omdat hij weleens degene kan zijn die haar volk naar vrijheid zal leiden.

Kores neemt in het Oude Testament een bijzondere plaats in. Andere buitenlandse overheersers worden vaak voorgesteld als instrumenten van God om het volk van Israël te straffen (zie bijvoorbeeld 2 Koningen 24:1-4). Kores daarentegen wordt beschreven als de bevrijder van de Judese ballingen. Volgens Ezra 1:2 belijdt Kores dat hij zijn macht dankt aan 'de HEER, de God van de hemel'. En in Jesaja 44:28 en Jesaja 45:1 wordt Kores 'Gods herder' en 'gezalfde van de HEER' genoemd.

Tessa Afshar is geboren in Iran en groeide daar op als moslima. Op haar veertiende ging ze naar een Engelse meisjesschool in Amerika. Haar leven kreeg een andere wending toen ze christen werd. Ze ging theologie studeren aan de Universiteit van Yale. Tegenwoordig schrijft ze romans en is ze actief als kerkelijk werker in een gemeente in New England.

Prins van Perzië, over Kores Afshar, Tessa
€ 24,99
voorraad onbekend
De lady in de toren

De Lady in de toren door Laura Frantz is een spannende historische roman over gekonkel in achttiende eeuw Schotland.

Engeland, 1715. Wanneer de vader van Lady Blythe Henley wordt uitgeroepen tot vijand van de Kroon, moet ze onderduiken in de toren van Wedderburn Castle in Schotland. Maar in een huishouden met zeven zonen en vele bedienden blijft haar aanwezigheid niet lang geheim. Al snel belandt Lady Blythe in een wervelwind van intrige, ambitie en snel wisselende bondgenootschappen. Wie kan ze vertrouwen wanneer zogenaamde vrienden vijanden blijken te zijn?

De lady in de toren Frantz, Laura
€ 24,99
voorraad onbekend
Weg van harmonie

Het boek 'Weg van harmonie' is de nieuwe roman van Gathy Gohlke die verwacht wordt in het voorjaar van 2023. In oorlogen die tachtig jaar uit elkaar liggen, zijn twee jonge vrouwen die op hetzelfde landgoed in de Appalachen wonen, vastbesloten soldaten te helpen die hen dierbaar zijn en te vechten voor gerechtigheid, ongeacht wat het hen kost.

1944. Wanneer een gewelddadige storm door de Belvidere-zolder in No Creek, North Carolina raast en een verborgen kamer en lang vergeten koffer blootlegt, worden geheimen uit de burgeroorlog onthuld. Celia Percy, wiens familie thuis woont en werkt, vermoedt dat de waarheid de toekomst kan veranderen van haar vriend Marshall, die nu in het buitenland vecht, wiens voorouders ooit tot slaaf waren gemaakt door de familie Belvidere. Wanneer Joe, een vriend van Marshall uit het leger, terugkeert naar No Creek met schokkend nieuws voor de familie van Marshall, besluit Celia een langdurige fout recht te zetten, of de stad er nu klaar voor is of niet.

1861. Na de dood van haar moeder werkt Minnie Belvidere wanhopig om haar huishouden draaiende te houden en haar gezin bij elkaar te houden terwijl North Carolina zich afscheidt. Haar geliefde oudere broer klampt zich vast aan zijn loyaliteit aan de Unie, ondanks groot gevaar, terwijl haar heethoofdige jongere broer zichzelf en de financiën van de familie verstrikt in de Confederatie. Terwijl het land en haar eigen huis in tweeën worden gescheurd, riskeert Minnie haar leven en toekomst in een wanhopige strijd om vrijheid en land te krijgen voor degenen die haar ouders wilden bevrijden voordat het te laat is.

Met verhalen en beschrijvingen van een kleine zuidelijke stad "die doet denken aan boeken van Lisa Wingate" (zie ook de Nachtvogel), levert Cathy Gohlke een aangrijpend, emotioneel verhaal over vriendschap en de blijvende belofte van gerechtigheid.

Reserveer nu online uw exemplaar van Weg van harmonie door Gathy Gohlke bij de christelijke webshop Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Weg van harmonie Gohlke, Cathy
€ 24,90
voorraad onbekend
De gevluchte verloofde

'De gevluchte verloofde' van Jody Hedlund is het los te lezen vierde deel in de Postorderbruidenserie. Kate Millington wil graag ware liefde vinden en hoewel ze vaak verloofd is geweest, is het haar nog nooit gelukt om daadwerkelijk te trouwen. Als ze per bruidsschip arriveert in Brits-Columbia, eindigt ze wederom als vrijgezel.

Als rijke eigenaar van een goudmijn heeft Zeke Hart alles wat zijn hartje begeert, behalve een vrouw. Als zijn jeugdvriendin Kate arriveert, neemt hij de taak op zich om haar te beschermen tegen haar vele opdringerige aanbidders, totdat hij zelf gevoelens voor haar krijgt. Maar Kate weigert te trouwen met een man die haar geloof in God niet deelt.

Als Zeke anonieme bedreigingen begint te ontvangen, brengt hij Kate en zichzelf zonder het te beseffen in groot gevaar. Zaken uit zijn verleden spelen weer op, en Zeke begint te beseffen dat de strijd om het hart van Kate weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

In de serie Postorderbruiden van Jody Hedlund verschenen eerder 'Het bruiddschip', 'De juiste keuze' en 'Een haastig huwelijk'.

De gevluchte verloofde Hedlund, Jody
€ 23,99
voorraad onbekend
Onbreekbare eed

Onbreekbare eed is een nieuw christelijke thriller van Andrew Huff. Spannend en met inhoud tot de laatste pagina. Voor de liefhebbers van Joel Rosenberg. Het eerste deel in de nieuwe thrillerserie John Cross.

Predikant John Cross is niet de man van wie je verwacht dat hij in een vorig leven in dienst was van de CIA, maar de waarheid is dat er bloed aan zijn handen kleeft. Toen hij God leerde kennen, beloofde hij nooit weer te doden. Maar als een oude vijand uit zijn CIA-verleden hem op het spoor komt, wordt hij op de proef gesteld.

Kan hij zijn eed houden zonder zijn leven of zijn gemeente daarvoor op te offeren? Niet alleen een pageturner vol razend spannende achtervolgingen en gevechten, maar ook een les in wat het betekent om de Vredevorst te volgen in een wereld vol geweld.

Andrew Huff is contentwriter in de christelijke media-industrie. Daarvoor heeft hij gewerkt als voorganger. Hij woont met zijn gezin in Texas.

Onbreekbare eed Huff, Andrew
€ 22,99
voorraad onbekend
Bibliotheek in de bergen
Bibliotheek in de bergen Gabhart, Ann H.
€ 23,95
voorraad onbekend
Ik red me wel

De roman 'Ik red me wel' van Leanne Pots is een romantisch verhaal over twee totaal verschillende mensen die zich ondanks alles enorm tot elkaar aangetrokken voelen. Leanne Pots is een nieuwe Nederlandse schrijfster van christelijke feel good. Dit boek is het eerste deel in de serie Weidse liefde.

De stadse Nora wil maar één ding: op eigen benen kunnen staan. Door wat zij in haar jeugd heeft meegemaakt, weet ze zeker dat ze zichzelf nooit afhankelijk zal maken van een man. Wanneer Nora een vakantiehuisje in Twente erft van haar overleden oma, gaat ze er vier weken logeren om het op te knappen. Al snel ontmoet ze de buurman, boer Abel. Hij wil haar graag helpen, maar daar wil Nora uiteraard niets van weten. Pas als blijkt dat ze de klus zonder zijn hulp niet kan klaren, neemt ze zijn aanbod met tegenzin aan. In ruil daarvoor zal zij hem een paar dagen helpen op de boerderij.

Hoe beter Nora en Abel elkaar leren kennen, hoe meer ze voor elkaar gaan voelen. Maar hij wil geen relatie met een stadsmeisje en zij wil überhaupt geen relatie. Ze besluiten het te houden bij een zomerromance... maar is dat wel zo eenvoudig?

Leanne Pots was een van de finalisten in de verhalenwedstrijd van KokBoekencentrum en Eva. Overdag is ze in dienst b? de politie en in de avonduren schrijft ze. Ze is getrouwd, moeder van drie kinderen en woont in Enter (Twente).

Een zomerse, ongecompliceerde feelgoodroman met een plezierige schrijfstijl, waarin ook het geloof
een belangrijke rol speelt.

– Marlies Medema, jurylid Eva-schrijfwedstrijd

Leanne Pots trakteert je in haar debuut op een heerlijk verhaal vol romantiek, pit, humor én diepgang. Deze roman wil je lezen!
– Daniëlle Heerens.

Ik red me wel Pots, Leanne
€ 22,99
voorraad onbekend
Midden in de storm

'Midden in de storm' van Karen Kingsbury is een emotionele en hoopvolle roman over de familie Baxter die in Nederland zoveel harten heeft gestolen. Het verhaal speelt zich af vóór 'Nooit te laat', het boek waarmee het allemaal begon.

Er is storm op komst terwijl de familie Baxter zich klaarmaakt de bruiloft van Kari. Twijfels en conflicten komen opeens aan het licht. Moeder Elizabeth maakt heeft een akelig voorgevoel.

Kari krijgt plotseling last van koudwatervrees. Ondertussen is haar broer Luke boos op hun zus Ashley, die net uit Parijs is gekomen als een alleenstaande moeder en hun ouders met veel te veel zorg opzadelt. Ashley en haar zus Brooke lijken het geloof, dat altijd de lijm is geweest die de familie bij elkaar hield, te hebben verloren. En Kari kan maar niet begrijpen waarom Ashley haar goede vriend Landon Blake blijft afwijzen, terwijl hij duidelijk nog steeds veel om haar geeft.

Terwijl de storm zijn hoogtepunt bereikt, komen er schokkende waarheden aan het licht. Kan de familie Baxter ook in deze omstandigheden een hechte familie blijven?

Midden in de storm Kingsbury, Karen
€ 22,99
voorraad onbekend
De acht levenslessen van Clara Klein

'De acht levenslessen van Clara Klein' is het aangrijpende debuut van Sara Brunsvold. Aidyn Kelley is een ambitieuze journalist die meer wil dan alleen korte stukjes schrijven voor de plaatselijke krant.

Na een misstap krijgt ze de opdracht een in memoriam te schrijven over een stervende vrouw in een hospice. De Clara Klein die ze daar aantreft is een stuk interessanter en levendiger dan ze had gedacht. Clara meent dat niet alleen Aidyn, maar ook zijzelf een opdracht heeft gekregen. Als Aidyn een verhaal wil, zal ze dat krijgen ook. De unieke vriendschap die tussen hen ontstaat, zal zeker zijn sporen op aarde achterlaten.

'De acht levenslessen van Clara Klein' van Sara Brunsvold is een boek dat de lezer niet los zal laten. Een perfecte combinatie van Lynn Austin en Jojo Moyes.

De acht levenslessen van Clara Klein samengevat:

1. Het graf is niet je laatste rustplaats. Leef je leven vanuit die overtuiging.
2. Zolang je ademt, heb je werk te doen.
3. Ga ervan uit dat God bezig is met een plan voor je leven. Omdat dat meestal het geval is.
4. Ware liefde vraagt wel duizend keer het sterven van je eigen ik.
5. Gebruik je rouw om nog meer lief te hebben.
6. Hecht niet te veel aan je dromen, maar houd je geloof dichtb? je.
7. Lasten z? n er om gedeeld te worden.
8. Eet koekjes zonder je te verontschuldigen.

De acht levenslessen van Clara Klein Brunsvold, Sara
€ 22,99
voorraad onbekend
Na al die tijd deel 3

Na al die tijd is het derde deel in serie over de familie Walker door Melissa Tagg.

Beckett Walker is al jaren niet meer in Maple Valley geweest uit angst dat hij wordt opgepakt. Die angst wordt werkelijkheid als hij besluit terug te keren en hij een taakstraf opgelegd krijgt.

Ook hovenier Kit Danby keert terug om de boomgaard van haar familie te onderhouden. Ze heeft één seizoen om winst te maken, maar dat kan ze niet alleen. Kit en Beckett hebben elkaar hard nodig, maar dan steken hun oude problemen – en gevoelens – de kop weer op…

Na al die tijd deel 3 Tagg, Melissa
€ 22,99
voorraad onbekend