Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Te reserveren nieuwe christelijke romans

In de komende tijd worden weer enkele leuke nieuwe christelijke romans verwacht. Onderstaand treft u deze aan en u kunt ze nu reeds gemakkelijk online reserveren bij Ichthusboekhandel.

Zodra de Roman verschijnt is deze leverbaar bij Ichthusboekhandel, de specialist als het gaat om Bijbels en christelijke boeken en romans. Wanneer u nu reserveert wordt de roman dan direct (meestal zonder verzendkosten) aan u toegezonden. Indien gewenst (gratis) leuk ingepakt!

De nieuwe christelijke romans van KokBoekencentrum, Mozaïek, Grace Publishing, Zoeklicht, de Parel, uitgeverij De Banier, uitgeverij den Hertog en Uitgeverij van Wijnen kunt u gemakkelijk en vertrouwd online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl

Geef uw reservering nu al door en ontvang als eerste de door u gekozen roman.

Operatie Joktan (thriller)

Operatie Joktan is een spannende christelijke thriller van Amir Tsarfati en Steve Yohn en gaat over Israël, de Mossad en de opmaat naar de eindtijd. Voor mensen die in Gods levensveranderende beloften geloven is de thriller Operatie Joktan een boek om in één adem uit te lezen en meer zicht op Israëls betekenis te krijgen. Deel 1 in de Nir Tavor serie.

Nir Tavor is een getalenteerd agent voor de Israëlische geheime dienst, de Mossad... Nicole le Roux is een model met verborgen vaardigheden. Een terroristische aanslag brengt ze bij elkaar en vervolgens dwingt het werk ze uit elkaar - tot dat ze totaal onverwacht elkaar weer tegenkomen.

Maar er is geen tijd voor romantiek. Terwijl gewelddadige radicalen chaos in het Midden-Oosten trachten te creëren, moeten de twee samenwerken om deze extremisten te stoppen. Daarbij vormen Nicole's talent voor technologie en Nir's bedrevenheid in "speciale operaties" een uitstekende combinatie voor deze missies. Elke spannende stap van hun operatie brengt hen dichter bij de waarheid, dichter bij het gevaar en dichter bij elkaar....

In dit eerste deel van een nieuwe thrillerserie rond Nir Tavor putten de auteurs Amir Tsarfati en Steve Yohn uit waargebeurde gebeurtenissen en tactische inzichten die Amir leerde uit zijn tijd bij de Israëlische strijdkrachten,

Operatie Joktan is een spannende christelijke pageturner die de zegen belicht die Israël voor de wereld is, maar laat ook de onmogelijke keuzes zien waar het land voor staat.

Amir Tsarfati schreef eerder:

* Laatste uur
* Onvoorstel vooruitzicht
* Gods Meesterplan, Israël en de gemeente

KOM U LANGS VOOR UW EXEMPLAAR van OPERATIE JOKTAN BIJ ICHTHUSBOEKHANDEL. (OF BESTEL IN DE WEBSHOP MET GRATIS DIRECTE VERZENDING)

Operatie Joktan (thriller) Tsarfati, Amir en Steve Yohn
€ 22,50
voorraad onbekend
Het hart van de chocolaterie

De historische roman "het hart van de chocolaterie" is geschreven door de veelgelezen schrijfster Laura Frantz. Thema is dat liefde zo zoet en bitter als chocola kan zijn. Een boek over een oorlog en gebroken harten

Esmée Shaw heeft haar eigen chocolaterie in koloniaal Virginia en een gebroken hart dat maar niet wil helen. Als Kapitein Henri Lennox terugkeert van een lange reis, pakt hij zij n plannen voor het bouwen van een vuurtoren weer op, iets wat hij ooit samen met Esmée wilde ondernemen. Maar hij wordt betrokken in de oorlog en zij n plan valt in duigen - tenzij Esmée hem kan helpen.

Het hart van de chocolaterie Frantz, Laura
€ 23,99
voorraad onbekend
Een weg door vuur en water

In 'Een weg door vuur en water' van Charles Martin krijgt Murphy Shepherd het zwaar te verduren, zelfs voor iemand die weet dat het leven niet over rozen gaat. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt mensen te redden die slachtoffer geworden zijn van mensenhandel, maar dit keer komt dat wel heel dichtbij.

Als zijn nieuwe vrouw, haar dochter en twee andere tieners ontvoerd worden, valt de bodem onder Murphy's bestaan weg. Met meer doodlopende paden dan sporen om te volgen heeft hij geen idee waar hij moet beginnen om zijn geliefden terug te vinden. Maar hij zal vechten tot zijn laatste adem om ze te redden...

Hope voelt zich verloren, maar Murphy is bereid zijn laatste adem uit te blazen om ze thuis te brengen.

Een weg door vuur en water is het tweede deel in de serie over Murphy Shepherd en zijn activiteiten rond mensenhandel (human-trafficking). Het is het vervolg op: Waar de wereld in de oceaan valt. Aan een derde deel wordt gewerkt.

Dwars door het schunnige, bloederige en vieze verhaal loopt de lijn van verzoening en bevrijding van alle foute keuzes en zonden.
– Reformatorisch Dagblad over Waar de wereld in de oceaan valt

Een weg door vuur en water Martin, Charles
€ 22,99
voorraad onbekend
Bramenweelde
Bramenweelde Hannon, Irene
€ 21,99
voorraad onbekend
Vanaf het allereerste begin

'Vanaf het allereerste begin' van de christelijke schrijfster Melissa Tagg is het eerste deel in een nieuwe serie over de familie Walker.

Kate Walker geloofde altijd in de liefde, en zelfs nadat haar eigen hart gebroken werd bleef ze scenario's schrijven voor romantische tv-series. Maar dan raakt haar carrière in het slop en geeft Kate het op. Ze besluit weer bij haar ouders te gaan wonen in het pittoreske Maple Valley om na te denken over haar volgende stap.

Al snel ontmoet ze Colton Greene, een profsporter die door een blessure gedwongen is zijn leven anders vorm te geven. Hij heeft alleen geen idee hoe. Een gezamenlijk project zet hen op het juiste spoor. Kan dit het begin zijn van iets nieuws?

Vanaf het allereerste begin Tagg, Melissa
€ 22,99
voorraad onbekend
Kom terug

In de bijzondere roman 'Kom terug' van Jody Hedlund zoekt wetenschapper Marian Creighton samen met haar vader naar een medicijn tegen een genetische ziekte waaraan haar zus lijdt en waaraan haar moeder is overleden. Een roman in twee werelden en tijden en een reis daartussen.

Als haar vader plotseling in coma raakt, ontdekt Marian dat hij water heeft gedronken dat een geneeskrachtige werking zou hebben. Ze gaat op onderzoek uit en begint te vermoeden dat haar vader terug in de tijd is gereisd...

Ze reist hem achterna en belandt in Canterbury, 1381. Daar ontmoet ze William Durham, en al snel wil ze eigenlijk niet meer terug. Maar omwille van haar vader en haar zus zal ze wel moeten.

Kom terug Hedlund, Jody
€ 22,99
voorraad onbekend
De bron van liefde

In de nieuwe roman van Lynn Austin september 2022 'De bron van liefde' komt de arts Jimmy Barnett getraumatiseerd terug van de Tweede Wereldoorlog. Zijn beste vriendin Peggy Serrano herkent hem niet meer. Hij is er zo slecht aan toe dat hij zelfs op een psychiatrische afdeling belandt.

Samen met de ouders van Jimmy probeert Peggy erachter komen wat er gebeurd is. Waarom is hij de zin om te leven kwijtgeraakt? Tussen zijn spullen vinden ze een foto van een mysterieuze vrouw... Wat heeft zij met Jimmy te maken?

Zeven jaar eerder, toen Gisela Wolff en haar familie de vijandschap tegen haar volk voelden opkomen, ontvluchten ze Duitsland aan boord van het passagiersschip St. Louis, op weg naar Havana, Cuba. Gisela ontmoet Sam Shapiro aan boord en de twee worden al snel verliefd. Maar het schip wordt de veilige haven ontzegd en teruggestuurd naar Europa. Zo begint Gisela's gevaarlijke reis van ballingschap én overleving, alleen mogelijk gemaakt door de vriendelijkheid en moed van een reeks vreemden die ze onderweg ontmoet, waaronder een man die de loop van haar leven zal veranderen.

Het doorzettingsvermogen en de liefde van Peggy maken dit aangrijpende portret van de nasleep van de oorlog tot een prachtig verhaal over moed, vriendschap en geloof.

Lynn Austin wordt geroemd om haar historische romans, zoals 'Dochters van de kust' en 'Eva's dochters'. Later ook door haar Bijbels-historische romans. Ze is een echt familiemens en duikt voor haar verhalen graag in haar eigen familiegeschiedenis. Ze woont in het Amerikaanse stadje Holland, waar haar roman 'Anker in de storm' zich ook afspeelt. Van haar romans zijn in Nederland inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht.

De nieuwste boeken van Lynn Austin zijn bij Ichthusboekhandel altijd op voorraad, direct na verschijnen.

RESERVEER NU REEDS UW EXEMPLAAR BIJ ICHTHUSBOEKHANDEL.NL

De bron van liefde Austin, Lynn
€ 24,99
voorraad onbekend