Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke winkel

Ichthusboekhandel.nl heeft verschillende christelijke winkels in de Randstad regio. De boekwinkels zijn in Den Haag, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer te vinden. Daarnaast is er een centraal magazijn voor de christelijke webshop.

Ichthusboekhandel is de christelijke boekwinkel of anders gezegd, de Bijbelwinkel in de Randstadregio voor plaatsen zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, den Haag, Leiden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Iedereen kan bij Ichthusboekhandel.nl, een christelijke boekwinkel, terecht met vragen over Bijbels, kinderbijbels, christelijke boeken, Bijbelse dagboeken, en cadeau-artikelen. Ervaren medewerk(st)ers en de verbinding met een groot netwerk van collega's ín de Byblos-groep zorgen er voor dat u als bezoeker optimaal geholpen kunt worden.

Boven aan deze website kunt u klikken op de Ichthusboekhandel bij u in de buurt. Klik je op HOME dan komt je vanzelf terecht op onze homepage en christelijke webshop.

De christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl is er ook voor gebieden waarin geen gespecialiseerde christelijke boekhandel (meer) is gevestigd zoals sommige kleine plaatsen, maar juist ook grote plaatsen zoals Amsterdam, Assen, Breda, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Nijmegen, Utrecht en Rotterdam.

WAT ZEGGEN BEZOEKERS OVER ICHTHUSBOEKHANDEL.NL?

Wanneer je Bijbels, christelijke boeken en muziek koopt bij Ichthusboekhandel, dan ondersteun je praktisch onze missie in deze regio. Door aanwezig te zijn in de straat vormen wij 5 of 6 dagen per week een inloop waar mensen terecht kunnen met vragen over de Bijbel, geloof en zingeving.

De christelijke boekhandels van Ichthusboekhandel.nl zijn gevestigd in

* Alphen aan den Rijn
* Den Haag
* Zoetermeer.

U kunt online via onze webshop uw bestelling reserveren in één van de winkels en daar ophalen. Onze eigen vervoersdienst rijdt ook regelmatig in de regio voor thuisbezorging.

Ichthusboekhandel.nl is de christelijke webshop met vier lokale boekwinkels in de Randstad, met vestigingen in Alphen aan den Rijn, den Haag en Zoetermeer. Specialisatie: Bijbels, kinderbijbels, Bijbelse dagboeken, christelijke boeken en romans. We zijn er ook voor plaatsen waar geen christelijke boekhandel is, zoals Assen, Nijmegen, Leiden, Maastricht, 's-Hertogenbosch, Breda, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.