TOP 10 Kinderbijbels

 

Ichthusboekhandel heeft kinderbijbels voor elke leeftijd en elke richting. Wij hebben daarom veel op keuze, een actuele voorraad en een prima advies. Er zijn zelfs mensen die ons dť Kinderbijbelwinkel noemen.

 

De praktijk is dat veel mensen zich vaak eerst op de website oriŽnteren en daarna langs komen in de winkel. Want teksten, illustraties, uitvoeringen zijn soms zo verschillend, dat we voor echt advies het beste u ter plekke de verschillen kunnen laten zien. (Compleet overzicht kinderbijbels

Op deze pagina een beeld van de meest gekochte kinderbijbels. Maar wilt u eerst wat meer oriŽntatie? Dan is er de:  

De Kinderbijbelkeuzewijzer van Ichthusboekhandel.

 
Prentenbijbel (herziene editie)

Prentenbijbel (herziene editie)

Cate M. ten

De Prentenbijbel van Marijke ten Cate beleefde in korte tijd al vele herdrukken. Het is dan ook een prachtig geÔllustreerde kinderbijbel waaraan verschillende kinderauteurs meegewerkt hebben.

De verhalen in de Prentenbijbel worden vooral verteld door de bijzondere illustraties, die paginavullend zijn. Dit gecombineerd met een eenvoudig en aansprekend verhaal , bestaande uit korte teksten en kindgerichte taal....

€ 29,95 Prentenbijbel (herziene editie)
 
Samenleesbijbel

Samenleesbijbel

De Samenleesbijbel is een unieke bijbel in Gewone Taal, bedoeld om als gezin met elkaar te lezen, erover te praten en er zo samen van te leren.

 

De Samenleesbijbel bevat de complete tekst van de Bijbel in Gewone Taal (BGT), met 500 pagina's aanvullende informatie en opdrachten. Het toegevoegd materiaal is globaal afgestemd op kinderen van 8 tot en met 12 jaar en volwassenen. Zo wordt de Samenleesbijbel een...

€ 59,95 Samenleesbijbel
 
Kijkbijbel

Kijkbijbel

Kort, K, de

De Kijkbijbel van Kees de Kort heeft alle verhalen uit de serie 'Wat de bijbel ons vertelt' van de bekende illustrator gebundeld.

De verhalen in de Prentenbijbel worden vooral verteld door de bijzondere illustraties, die paginavullend zijn. Dit gecombineerd met een eenvoudig en aansprekend verhaal , bestaande uit korte teksten en kindgerichte taal. Er staan 8 nieuwe verhalen in, onder meer over Jakob en Esau,...

€ 29,95 Kijkbijbel
 
Kinderbijbel in 365 vertellingen / druk

Kinderbijbel in 365 vertellingen / druk

Batchelor, M.

Deze mooi geschreven en prachtig geÔllustreerde kinderbijbel heeft een speciale opzet. De bijbelverhalen zijn ingedeeld in 365 korte gedeelten van ongeveer drie minuten.  

Dit biedt de mogelijkheid om aan kinderen dagelijks een afgerond verhaal voor te lezen, thuis of op school. Kinderen die al kunnen lezen, kunnen in deze kinderbijbel iedere dag zelf een verhaal lezen. 

Alle belangrijke bijbelverhalen...

€ 24,99 Kinderbijbel in 365 vertellingen / druk
 
Alle mensen

Alle mensen

Troost, A.F.

Alle mensen bevat 124 verhalen over bijbelse personen, die samen een unieke kinderbijbel vormen voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Deze verhalen gaan over mensen die leefden in het oude IsraŽl en die een rol speelden in de weg die God ging met zijn volk. De Bijbel is een verhaal over God en over mensen en daarom is deze kinderbijbel opgezet rond bijbelse personen. Wie hen ontmoet, leert niet alleen hun leven kennen, maar...

€ 19,90 Alle mensen
 
Kijk en lees

Kijk en lees

Zwoferink, L.

Laura Zwoferink en Peter Nuyten hebben ruim een jaar aan deze uitgave gewerkt. Het resultaat is een schitterend (voor)lees- en kijkboek, met verhalen over kinderen in de bijbel. Bekende en minder bekende verhalen komen aan bod.  

het boek is geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf vier jaar en kan door oudere kinderen zelf gelezen worden.  

De originele en op veel onderzoek gebaseerde illustraties...

€ 26,50 Kijk en lees
 
Bijbel voor jullie

Bijbel voor jullie

Mulder-H

'De Bijbel voor jullie' is een vervolg op 'De Bijbel voor Jou' en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 9 tot 13 jaar.  

Beide boeken zijn zeer geschikte hulpmiddelen bij de geloofsoverdracht thuis, maar worden ook veel gebruikt in het basisonderwijs, in zondagsschoolwerk, kindernevendiensten, kinderclubs en tienerwerk.  

Ouders kunnen 'De Bijbel voor Jullie' aan hun kinderen voorlezen;...

€ 29,95 Bijbel voor jullie
 
De Bijbel Voor Jou

De Bijbel Voor Jou

MULDER-VAN HAERINGEN, J.H.

Dit boek is niet de Bijbel, maar het is 'de Bijbel voor jou'. Het is een weergave van de bijbelse geschiedenissen in een taal die voor kleine kinderen vanaf ca. 4 jaar en voor (oudere) verstandelijk gehandicapten ook begrijpelijk is.  

De echte Bijbel staat voor hen misschien iets te hoog op de boekenplank, maar ouders en verzorgers mogen tegen hen zeggen: dit boek is de Bijbel voor jou! 

In deze...

€ 24,95 De Bijbel Voor Jou
 
Mijn eerste bijbel

Mijn eerste bijbel

Alexander

Een schitterende kinderbijbel om voor te lezen aan kinderen voor 3-5 jarigen. Een heel complete kinderbijbel met 64 prachtige verhalen vol eigentijdse en schitterende illustraties.

De verhalen in de Prentenbijbel worden vooral verteld door de bijzondere illustraties, die paginavullend zijn. Dit gecombineerd met een eenvoudig en aansprekend verhaal , bestaande uit korte teksten en kindgerichte taal. Er staan 8 nieuwe...

€ 23,75 Mijn eerste bijbel
 
Tienerbijbel

Tienerbijbel

Vink, Willem de

De Tienerbijbel bevat 250 verhalen uit de bijbel, verteld op een manier waarbij jongeren vanaf 10 jaar gestimuleerd worden om de Bijbel te leren kennen.

De verhalen in de Prentenbijbel worden vooral verteld door de bijzondere illustraties, die paginavullend zijn. Dit gecombineerd met een eenvoudig en aansprekend verhaal , bestaande uit korte teksten en kindgerichte taal. Er staan 8 nieuwe verhalen in, onder meer over...

€ 34,95 Tienerbijbel