TOP 10 Kinderbijbels

 

Een kinderbijbel uitzoeken of kopen? Ichthusboekhandel heeft de beste kinderbijbels voor elke leeftijd en elke richting. Wij hebben daarom veel keuze, een actuele voorraad en een passend advies. Er zijn mensen die ons dé Kinderbijbelwinkel in de regio noemen.

 

De praktijk is dat veel mensen zich vaak eerst op de website oriënteren. Daarna komen ze dan langs in één van de winkels. Want teksten, illustraties, uitvoeringen zijn soms zo verschillend van de kinder bijbel, dat we voor echt advies het beste u ter plekke de verschillen kunnen laten zien. (Voor een compleet overzicht kinderbijbels

Op deze pagina een beeld van de meest gekochte kinderbijbels. Maar wilt u eerst wat meer oriëntatie? Dan is er de:  

De Kinderbijbelkeuzewijzer van Ichthusboekhandel.

 

Wie direct wil zoeken binnen een leeftijdsgroep of bepaalde richting kan terecht op één van deze pagina's:  

Peuterbijbels | Kleuterbijbels | Kinderbijbels middenbouw | Kinderbijbels bovenbouw | Tienerbijbels | Jongerenbijbels | Kinderbijbel als dagboek | Evangelische kinderbijbels | Reformatorische kinderbijbels 

Een Kinderbijbel kopen doe je bij Ichthusboekhandel. Een Kinderbijbel bestellen kan altijd in onze webshop en wordt snel geleverd, desgewenst leuk ingepakt.

 
Prentenbijbel

Prentenbijbel

Cate M. ten

De Prentenbijbel van Marijke ten Cate beleefde in korte tijd al vele herdrukken. Het is dan ook een prachtig geïllustreerde kinderbijbel waaraan verschillende kinderauteurs meegewerkt hebben.

De verhalen in de Prentenbijbel worden vooral verteld door de bijzondere illustraties, die paginavullend zijn. Deze bijbelse prenten, gecombineerd met een eenvoudig en aansprekend verhaal bestaande uit korte teksten en...

€ 29,95 Prentenbijbel
 
Samenleesbijbel

Samenleesbijbel

De Samenleesbijbel is een unieke Bijbel in Gewone Taal, bedoeld om als gezin met elkaar te lezen, erover te praten en er zo samen van te leren.

 

De Samenleesbijbel bevat de complete tekst van de Bijbel in Gewone Taal (BGT), met 500 pagina's aanvullende informatie en opdrachten. Het toegevoegd materiaal is globaal afgestemd op kinderen van 8 tot en met 12 jaar en volwassenen. Zo wordt de Samenleesbijbel een...

€ 59,95 Samenleesbijbel
 
Kijkbijbel

Kijkbijbel

Kort, K, de

De verhalen in de Prentenbijbel worden vooral verteld door de bijzondere illustraties, die paginavullend zijn. Deze bijbelse prenten, gecombineerd met een eenvoudig en aansprekend verhaal bestaande uit korte teksten en kindgerichte taal. Er staan 8 nieuwe verhalen in, onder meer over Jakob en Esau, Koningin Ester, de doop van Jezus en de bruiloft in Kana. 

De herziene Prentenbijbel telt 36 bijbelverhalen en vormt voor kinderen van 0 tot 7 jaar een heel...

€ 29,95 Kijkbijbel
 
Kijk en luister 2

Kijk en luister 2

Zwoferink

Laura zwoferink maakte met deel 2 in de serie Kijk en Luister een vervolg op haar reformatorische kinderbijbel. Het doel van deze uitgave is kleine kinderen al jong vertrouwd te maken met de verhalen uit de Bijbel.  

Kijk en luister is rijk geïllustreerd door Jaap Kramer, zodat de kinderen zelf zoveel mogelijk kunnen zien en ontdekken.  

De bijbelse verhalen kunnen aan de hand van platen aan de kinderen...

€ 28,50 Kijk en luister 2
 
Startbijbel

Startbijbel

De tekst van de Startbijbel is geen navertelling maar een eenvoudige vertaling van de grondtekst van de bijbel. De sfeer van de oorspronkelijke bijbeltekst is hierbij bewaard gebleven. De selectie van bijbelgedeelten biedt een evenwichtige weergave van de verschillende bijbelboeken. Zo nodig worden bijbelgedeelten met elkaar verbonden door aparte tekstblokjes. Er wordt geen uitleg toegevoegd. De tekst is in stijl eigentijds...

€ 28,95 Startbijbel
 
Kijk en lees

Kijk en lees

Zwoferink, L.

Laura Zwoferink en Peter Nuyten hebben ruim een jaar aan deze uitgave gewerkt. Het resultaat is een schitterend (voor)lees- en kijkboek, met verhalen over kinderen in de bijbel. Bekende en minder bekende verhalen komen aan bod.

 

het boek is geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf vier jaar en kan door oudere kinderen zelf gelezen worden.  

De originele en op veel onderzoek gebaseerde...

€ 26,50 Kijk en lees
 
Bijbel voor jullie

Bijbel voor jullie

Mulder-H

De Bijbel voor jullie is een vervolg op De Bijbel voor Jou van Mevr. J. Mulder van Haeringen en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 9 tot 13 jaar.

 

Beide boeken zijn zeer geschikte hulpmiddelen bij de geloofsoverdracht thuis, maar worden ook veel gebruikt in het basisonderwijs, in zondagsschoolwerk, kindernevendiensten, kinderclubs en tienerwerk.  

Ouders kunnen 'De Bijbel voor...

€ 29,95 Bijbel voor jullie
 
De Bijbel Voor Jou

De Bijbel Voor Jou

MULDER-VAN HAERINGEN, J.H.

Dit boek is 'de Bijbel voor jou'. Daarmee is het niet de volledige bijbel, maar een selectie van de vele verhalen. Het is een weergave door mevr. Mulder van Haeringen van de bijbelse geschiedenissen in een taal die voor kleine kinderen vanaf ca. 7 jaar en voor (oudere) verstandelijk gehandicapten begrijpelijk is.

 

De echte Bijbel staat voor hen misschien (net) iets te hoog op de boekenplank, maar ouders en...

€ 24,95 De Bijbel Voor Jou
 
Mijn eerste bijbel

Mijn eerste bijbel

Alexander

Een schitterende kinderbijbel om voor te lezen aan kinderen voor 3-5 jarigen. Een heel complete kinderbijbel met 64 prachtige verhalen vol eigentijdse en schitterende illustraties.

De verhalen in de Prentenbijbel worden vooral verteld door de bijzondere illustraties, die paginavullend zijn. Deze bijbelse prenten, gecombineerd met een eenvoudig en aansprekend verhaal bestaande uit korte teksten en kindgerichte taal. Er...

€ 23,75 Mijn eerste bijbel
 
Tienerbijbel

Tienerbijbel

Vink, Willem de

De Tienerbijbel bevat 250 verhalen uit de bijbel, verteld op een manier waarbij jongeren vanaf 10 jaar gestimuleerd worden om de Bijbel te leren kennen.

De verhalen in de Prentenbijbel worden vooral verteld door de bijzondere illustraties, die paginavullend zijn. Deze bijbelse prenten, gecombineerd met een eenvoudig en aansprekend verhaal bestaande uit korte teksten en kindgerichte taal. Er staan 8 nieuwe...

€ 34,95 Tienerbijbel