Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke Boekhandel Ter Aar

Ichthusboekhandel.nl , gevestigd op de hoek van de Prins Hendrikstraat en de Stationsstraat tegen over de Swaenswijckbrug in Alphen aan den Rijn is dé christelijke boekhandel voor Ter Aar met een actueel en gevarieerd assortiment als het gaat om alle verschillende Bijbelvertalingen, Bijbelse dagboeken, Kinderbijbels, christelijke romans, christelijke thrillers, Theologie boeken, boeken rond gemeenteopbouw, pastorale thema's en uiteraard christelijke muziek, en cadeauartikelen.

Op het gebied van kerkelijke benodigdheden is Ichthusboekhandel.nl de aangewezen partij als het gaat omTrouwbijbels , Avondmaal benodigdheden o.a. de kleine avondmaalbekertjes.

Voor het Afscheid van groep acht, de zondagsschool of de kinderclub kunnen wij ook voor scholen en kerken een breed assortiment leveren.

ADRES: Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn
Pr. Hendrikstraat 145
2405 AJ Alphen aan den Rijn

Telefoon : 0172-492560

Onze bezoekers uit Ter Aar kunnen online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl eenvoudig hun aankopen doen en afhalen in Leiden of het laten bezorgen aan huis. Onze vervoersdienst rijdt een aantal keer per week door Ter Aar.