Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Heel veel klantbeoordelingen van christelijke boeken!

Schrijf een recensie over een christelijk boek gekocht bij Ichthusboekhandel.nl

Ichthusboekhandel maakt graag ruimte voor klantenbeoordelingen van christelijke boeken door reviews van bezoekers. Deze recensies helpen u om een nog betere keuze te maken.

Inmiddels zijn honderden christelijke boeken en romans voorzien van een recensie door bezoekers op onze website. Daarnaast is Ichthusboekhandel actief in het maken van toplijstjes voor haar bezoekers. Daardoor heeft u snel inzicht in wat de top 10 is van een bepaalde categorie christelijke boeken op onze website.

TOP 10 lijsten

Bijbels | Studiebijbels | Theologieboeken | Christelijke romans | Spannende Christelijke boeken | Bijbelse dagboeken | Kinderbijbels

Wij nodigen graag onze bezoekers uit om een waardering te geven aan de boeken die men gelezen heeft van deze website. Want of het nu een mustread is, een goodread of een Clean Read u helpt andere lezers met uw reviews en aanbevelingen over christelijke boeken. Om dit zo optimaal mogelijk te houden hebben we een kleine handleiding voor klantbeoordelingen van boeken gemaakt. Het is minder moeilijk dan u misschien denkt en onze bezoekers kijken uit naa de door u aanbevolen boeken.

Hieronder een lijst van christelijke boeken met een klantbeoordeling:

515 recensies geschreven
pagina 1 van 52
Geheime logboek van topnerd tycho Oranje, Corien / Dekker, Cees
voorraad onbekend
€ 12,50
het geheime logboek van topnerd tycho
Geschreven door joah op 18 november 2020

het is een geweldig boek zo leuk!

Sluimering Dijk, Marijke van
voorraad onbekend
€ 16,95
Bijzonder actueel en spannend boek
Geschreven door Johanna op 5 november 2020

Het boek past helemaal in deze tijd. Er is veel en grondig onderzoek gedaan om tot dit verhaal te komen. Het is een spannende Roman waarbij je inzicht krijgt in heel veel actuele thema's en de achtergrond ervan. Een aanrader om de huidige ontwikkelingen in perspectief te plaatsen.

Herkerken toekomst geloofsgemeenschappen Wierenga, Peter en Remmelt Meijer
voorraad onbekend
€ 16,99
Voor na de corona-tijd
Geschreven door S. de Bruijn op 24 oktober 2020

Herkerken heb ik met veel plezier gelezen, omdat het me wel interessant leek om na te denken over de tijd na Corona. Want zoveel is al wel duidelijk, dat hierna het voor de kerken weer uitdgend zal zijn om de nieuwe situatie goed in te vullen. Niet alles is bruikbaar voor ons, maar het zou leuk zijn om dit ook in een groep te bespreken.

Peuterbijbel Weerd, Willemijn de en Marieke ten Berge
voorraad onbekend
€ 25,99
Peuterbijbel die echt goed is
Geschreven door G. van Kralingen op 24 oktober 2020

De peuterbijbel van Willemijn de Weerd en Marieke ten Berge is echt goed. Fraai getekend en ook met goede teksten er in. Een hele mooie bijbel voor je peuters.

Nooit meer wachten Maas, Sarah van der
voorraad onbekend
€ 21,99
Nooit meer wachten
Geschreven door Anneloes op 21 september 2020

Sarah van der Maas verhaalt in haar boek 'Nooit meer wachten' over wat de oorlog met mensen doet. Over een soldaat die wordt gezonden naar Frankrijk om de vijand te verslaan maar eigenlijk al jaren op iemand wacht. Hoe een majoor door een dorpskind zijn vadergevoelens voelt gloeien. En het kind, levend in zijn eigen droomwereld, wachtend op zijn familie. Een verhaal dat je vasthoudt van de eerste tot de laatste bladzijde.

Het verhaal is in logische hoofdstukken ingedeeld, waardoor steeds een stukje uit het verleden opgehelderd wordt. Het verhaal heeft zoals vele verhalen een open einde. Maar deze is niet storend. Hoewel de lezer zich zal afvragen hoe het is vergaan met de kleine jongen is het een mooi einde van een intrigerend verhaal.

Nooit meer wachten Maas, Sarah van der
voorraad onbekend
€ 21,99
Roman
Geschreven door WL op 10 september 2020

Wat een bijzonder boek over de eerste wereld oorlog.Mooi hoe het hele dorp oog houdt op een negen jarige jongen die alleen over is gebleven.Vol vertrouwen dat zijn ouders hem bij de kerktoren zullen vinden.Zijn dierbaarste bezit een stapel brieven welke hij zelf niet kan lezen.Het loopt anders af dan je verwacht.

voorraad onbekend
€ 14,95
Wat een herkenning
Geschreven door J. Vogel op 9 augustus 2020

Wat een inzichtgevend boek... Eindelijk .... wat een herkenning. Een boek wat je moet gelezen hebben om meer te begrijpen over wat narcisme inhoudt. De persoonlijkheid van de narcist wordt helder beschreven. Een aanrader voor iedereen die in deze verwarring, pijn en eenzaamheid zit

Jezus Keulen, Dick van
voorraad onbekend
€ 19,90
Jezus-Dick van Keulen.
Geschreven door Rina van Ekeren-Roodhorst op 23 juli 2020

Geweldig.Heel verrijkend.Verstaanbare taal.

Sterren en stippen Lucado, Max
voorraad onbekend
€ 20,99
Sterren en stippen
Geschreven door Emmie op 26 juni 2020

Dit boek bevat een verzameling verhalen die op een prachtige manier de draak steken met ons kuddegedrag. Het beschrijft een dorp, met op het oog allemaal dezelfde figuren. Zij hebben bijvoorbeeld een systeem bedacht om elkaar te waarderen met sterren en stippen. Het oordeel is afhankelijk of je iets presteert of verpest. Het loopt erop uit dat de dorpsgenoten uiteindelijk alleen nog maar stippen en sterren opplakken, afhankelijk van de stickers die iemand al verzameld heeft. Los van welke prestatie dan ook. Of hoe iedereen ineens dozen en ballen begint te verzamelen, gewoon omdat anderen dat ook doen. Een boek om er nog vaak bij te pakken dus. Om kinderen in te laten zien hoe hypes werken en te hopen dat het ook bij onszelf beklijft!Zie ook: https://www.miworries.nl/sterren-en-stippen/

Maak ze sterk POD Noordzij, Wietske; Smit, Erik
voorraad onbekend
€ 16,50
Maak ze sterk
Geschreven door Emmie op 26 juni 2020

In dit boek beginnen de auteurs bij jouw rol als ouder en willen vooral benadrukken dat het belangrijk is dat kinderen stevig in hun schoenen staan. Als ze weten wie ze zijn en waar ze voor staan, waaien ze niet zomaar met alle winden mee. Het boek behandelt een bredere range aan onderwerpen uit het dagelijks leven voor de opvoeding van kinderen van alle leeftijden. Compleet met tips voor activiteiten en boeken en dergelijke.Zie ook: https://www.miworries.nl/leerzame-periode/