Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Heel veel klantbeoordelingen van christelijke boeken!

Schrijf een recensie over een christelijk boek gekocht bij Ichthusboekhandel.nl

Ichthusboekhandel maakt graag ruimte voor klantenbeoordelingen van christelijke boeken door reviews van bezoekers. Deze recensies helpen u om een nog betere keuze te maken.

Inmiddels zijn honderden christelijke boeken en romans voorzien van een recensie door bezoekers op onze website. Daarnaast is Ichthusboekhandel actief in het maken van toplijstjes voor haar bezoekers. Daardoor heeft u snel inzicht in wat de top 10 is van een bepaalde categorie christelijke boeken op onze website.

TOP 10 lijsten

Bijbels | Studiebijbels | Theologieboeken | Christelijke romans | Spannende Christelijke boeken | Bijbelse dagboeken | Kinderbijbels

Wij nodigen graag onze bezoekers uit om een waardering te geven aan de boeken die men gelezen heeft van deze website. Want of het nu een mustread is, een goodread of een Clean Read u helpt andere lezers met uw reviews en aanbevelingen over christelijke boeken. Om dit zo optimaal mogelijk te houden hebben we een kleine handleiding voor klantbeoordelingen van boeken gemaakt. Het is minder moeilijk dan u misschien denkt en onze bezoekers kijken uit naa de door u aanbevolen boeken.

Ichthusboekhandel heeft in haar beoordelingsbeleid opgenomen dat alleen fysieke personen met een geldig emailadres een recensie kunnen plaatsen. Ichthusboekhandel betaald geen bezoekers voor recensies en plaatst beoordelingen alleen indien er in redelijkheid aangenomen kan worden dat het boek gekocht en gelezen is. Een beoordeling voor het boek verschijnt kan dus niet toegestaan worden.

Hieronder een lijst van christelijke boeken met een klantbeoordeling:

642 recensies geschreven
pagina 1 van 65
voorraad onbekend
€ 24,99
Een onvervalste thriller
Geschreven door S. de Bruin op 12 juni 2023

Een nieuwe thriller van Rosenberg is altijd wel een leuk moment zo vlak voor de zomer. Libië tactiek is dan ook een onvervalste thriller met veel actie, desinformatie en de nodige verwikkelingen. en ja, er gaan nogal wat mensen dood in deze roman, maar er blijven door de acties van Marcus Ryker wel heel veel meer mensen leven. Het boek is spannend tot het laatste moment, ondanks dat er veel gebeurd zit er nog steeds enige logica in wat er allemaal passeert en de romantische verwikkelingen, die er bij horen, zijn, hoewel Amerikaans, wel herkenbaar. Het boek krijgt 4 sterren omdat het het beste gelezen kan worden in een samenhang met de andere delen. Omdat het kwaad nog niet volledig is ontmantelt verwachten we nog wel een zesde deel met Marcus Ryker en Annie Stewart in de hoofdrol. We zijn benieuwd!

voorraad onbekend
€ 23,99
Goed en kwaad in één cel
Geschreven door Karel de Boer op 10 juni 2023

Nu het derde deel van de Murphy Shepherd serie gelezen. Verrassend is het beeld dat hier nu een tweeling tegen elkaar strijdt, waarbij de wapens heel verschillend zijn. Hoe dicht goed en kwaad dan bij elkaar liggen en in de kern dit aansluit bij het Bijbelse motief van Jacob en Esau. Charles Martin is er opnieuw in geslaagd om een rauw verhaal neer te zetten, met een sterke gelaagdheid rond het kwaad in de wereld. Geen feel good verhaal, spannend tot het laatst. Vier sterren omdat je altijd hoopt dat hij nog een beter verhaal gaat schrijven dan dit.

Freed to lead Woods, Rod
voorraad onbekend
€ 29,95
goed christelijk managementboek
Geschreven door G.P. de F. op 10 juni 2023

Wat een verfrissend boek tussen alle leiderschapsboeken die een humanistisch verhaal een beetje oppimpen tot een christelijk verhaal, maar waar het vertrekpunt toch wel erg menselijk is. Rod Woods gaat diep op de materie in, zonder allerlei theorie, maar wel een behoorlijk stevig Bijbels fundament. Wie als christelijk leider (of je nu in een gewone baan zit, of bij een christelijk werk een rol vervuld) zal hier vanuit een praktisch en Bijbels perspectief veel in vinden. Vijf sterren zijn er omdat het boek echt afwijkt van de gewone managementboekjes die je in een paar stappen een groot succes beloven. Je merkt dat het boek geschreven is vanuit het opdoen van teleurstellingen, hard werken en veel volharding. Weinig quick wins, maar vooral een lange termijnvisie. Dat valt te waarderen.

Bijbel NBV21 Eboek[ downloaddownload ] NBV21
direct downloaden
€ 21,-
E book heeft geen navigatie menu.
Geschreven door patrick op 8 juni 2023

natuurlijk is de nbv21 een fantastisch mooi boek. maar ik heb de ebook versie gekocht voor op mijn nieuwe e reader, en nu ontdek ik dat er geen navigatie menu in zit om snel naar andere hoofdstukken te springen. Erg lastig voor mij. De oude statenvertaling heeft dit wel, maar ik wil juist de nbv bestuderen.

voorraad onbekend
€ 52,50
Uitleg bij het lezen
Geschreven door Anoniem op 2 juni 2023

De Bijbel dichtbij is een soort studiebijbel die hoort bij de BGT. De volledige tekst met op elke pagina toelichting en uitleg over wat er staat. Het biedt een lezer veel toelichting. om de Bijbel beter te begrijpen. Wie in de diepte wil zal waarschijnlijk voor een andere kiezen, maar deze biedt heel veel achtergrondinformatie waar je goed mee uit de voeten kan.

Het voordeel van de Bijbel Dichtbij is dat het een toegankelijke studiebijbel is en mensen helpt om te begrijpen wat er staat. Een nadeel is misschien de slappe kaft, maar daardoor is die welw eer heel soepel in het gebruik.

Prentenbijbel 2.0 Cate, Marijke, Sylvia vanden Heede
voorraad onbekend
€ 34,95
Heel mooi!
Geschreven door C. van Amerongen op 26 mei 2023

We kenden de Prentenbijbel van Marijke ten Cate al lang. Omdat we voor een kleinkind keken naar een exemplaar, ontdekten we de Prentenbijbel 2.0. Nog 3 verhalen erbij, prachtige tekeningen en heel plezierig om uit voor te lezen als de kleinkinderen komen.

Krachtiger dan je denkt Giltjes, Walfried
voorraad onbekend
€ 16,95
Het is zo vernieuwend dat dit je denken verandert.
Geschreven door Stevan op 7 mei 2023

Wat een mooi boek is dit! Het is zo vernieuwend dat dit je denken verandert. Het is een fijn leesbaar boek met echte diepgang en goede geloofsstappen. Ik raad dit boek echt aan aan iedereen!

From glory to Glory Spier, Rachel
voorraad onbekend
€ 17,95
Geloven alleen
Geschreven door Jeannette van Vuren op 24 april 2023

Recensie 'From Glory to Glory' Met Hem in de spotlights Rachel SpierToen de vooraankondiging van het boek 'From Glory to Glory' van Rachel Spier kwam, wist ik; die wil ik lezen ! Rachel Spier is de bekende zangeres van het nummer 'Children of the night'. Ik was zo benieuwd naar haar verhaal dat ik niet kon wachten tot het boek verscheen. Het is geen dik boek maar het staat wel vol van getuigenissen over de Grootheid van God. Rachel verhaalt over haar eigen leven en de zegeningen en wonderen die zij in stormen en in rustiger vaarwater van God de Vader ontvangt. Wat me vooral heeft geraakt is de eerlijkheid waarmee Rachel schrijft. Dat het niet altijd makkelijk is. Dat er kleine en grote tegenslagen en stormen in het leven zijn. Maar ze vertelt door haar eigen leven heen dat God altijd bij haar is. Dat Hij haar hoort, haar verhoort en haar zegent. Juist in de stormen. Door praktische voorbeelden heen vertelt Rachel over luisteren naar de stem van God en door de leiding van de Heilige Geest gebeurd wonder na wonder. Het Evangelie van Jezus Christus Die sterft voor onze zonden om ons nieuw leven te geven ademt door het hele boek heen. Rachel moedigt je aan om God te loven en te prijzen voor wat Hij voor je gedaan heeft en iedere dag nog doet. Essentieel is het geloof wat we moeten hebben in Gods kracht en almacht. Het boek is verfrissend. Het doet me verlangen naar de God van wonderen. Het daagt me uit om allerlei handvatten die Rachel aandraagt in te gaan zetten om Gods genezende kracht in mijn leven te gaan ervaren. Rachel geeft praktische handvatten aan de hand van Bijbelgedeelten hoe je je op God kan richten. Zodat je er ook klaar voor bent om Gods genade en grootheid te ontvangen en te ervaren. Gods genade is zo groot dat je het niet kunt verdienen. Maar je kunt wel door geloof, vasten en gebed de weg bereiden om het te ontvangen. Daar getuigt Rachel haar hele boek over. Ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen om 'From Glory to Glory' te lezen. Het heeft me geraakt, opgebouwd en bemoedigd. Handvatten gegeven om me uit te strekken naar de levende God van wonderen. En dit vervolgens weer door te geven. Ik dank Scholten Uitgeverij nadrukkelijk voor het verstrekken van dit recensie exemplaar.

voorraad onbekend
€ 22,99
Dynamisch boek
Geschreven door P. Korevaar op 8 april 2023

Was erg benieuwd naar het boek van Andrew Huff. Weer eens een nieuwe christelijke thrillerauteur. Het boek leest vlot, is qua verhaallijn erg dynamisch, d.w.z er gebeurd best veel. Je wil het boek dan ook graag uitgelezen hebben. De lijn van het verhaal is soepel, er gebeurd nogal wat en de hobbels die John Cross de hoofdpersoon moet overwinnen zijn veel. Hij maakt meer mee in één week, dan veel anderen in een heel leven. Heb het met heel veel plezier gelezen. Kritiek puntje is dat het boek wat aan de korte kant is. Dat het een serie wordt beloofd echter veel. Het is een debuut en zijn eerste boek is aanzienlijk beter dan de eerste boeken van Joel Rosenberg waarmee hij vergeleken wordt. Een prima boek voor de vakantie, maar de kans dat je een nacht doorleest is vrij groot.

Rebecca Kooijman, M.
voorraad onbekend
€ 16,95
Rebecca
Geschreven door Jeannette van Vuren op 10 maart 2023

Recensie Rebecca Mirjam KooijmanDoor een moeilijke thuissituatie vertrekt de 18 jarige Rebecca van huis. Ze krijgt contact met Sven, na twee heerlijke weken wordt hun geluk ruw verstoord en verliezen ze elkaar uit het oog.Rebecca vindt haar thuis in de Top waar ze liefdevol in een pleeggezin wordt opgevangen. Al snel komt ze er achter dat ze een kindje verwacht van Sven. Maar Michael haar pleegbroer toont ook veel belangstelling voor haar maar welk geheim draagt hij met zich mee?Tijdens mijn werk in de Ichthusboekhandel kreeg ik het boek 'Rebecca' van Mirjam Kooijman in handen. Ik las de achterflap en was getriggerd door het verhaal. Ik wilde het boek meteen kopen ook omdat ik de andere, latere boeken van Mirjam ook gelezen en gerecenseerd heb. Het boek bleek een bestelling van een klant en we hadden het ook niet op voorraad in de winkel. Dus heb ik het besteld en met veel verwachting aan begonnen.Ik vond het een goed geschreven verhaal. Het pakt direct en ik leef met name mee met Rebecca en haar worstelingen. Echter bijna alles wat op de achterflap beschreven wordt gebeurt in de eerste 80 Pagina's. Dat bracht mij bij de gedachte: wat gaat er nu nog gebeuren? Het maakt toch enerzijds nieuwsgierig hoe het verhaal verder gaat hoewel het wel voorspelbaar blijft. Desondanks bleef het mijn aandacht vast houden en waren thema's als geloof, Gods leiding, vasthoudendheid, liefde, vertrouwen en herstel en vergeving heel mooi uitgewerkt. Al met al heb ik genoten van het boek en geef ik m door aan mijn vaste leesgenoten.