Top 10 spannende boeken

 

De top 10 van actuele christelijke thrillers die leverbaar zijn bij Ichthusboekhandel.nl

 

Ichthusboekhandel heeft een aanbod met spannende christelijke boeken voor uren lang leesplezier. Bekende auteurs als Charles Martin, Stephen James, Ted Dekker, Dee Henderson, Tosca Lee, Randy Singer en Mike Nappa liggen bij Ichthusboekhandel.  

Binnenkort komen er weer een aantal interessante christelijke thrillers aan. We zijn benieuwd wat zij in deze top 10 gaan doen!

 
De bezetene

De bezetene

Parshall, Craig

Craig Parshall is terug met de Bezetene, een christelijke thriller waarin advocaten, de bovennatuurlijke wereld en de kracht van de waarheid een grote rol in spelen.

 

In zijn jeugd heeft Trevor Black geestelijke krachten ontketend die hij toen nog niet kon bevatten. Jaren later is Trevor een succesvolle strafrechtadvocaat in New York, met een dure Aston Martin en een mooie vrouw. Door een bijzondere...

€ 22,50 De bezetene
 
Het Kremlin Complot

Het Kremlin Complot

Rosenberg, Joel C.

In Het Kremlin Complet neemt Joel Rosenberg ons mee in een razendsnelle politieke thriller over de ontwikkelingen in Rusland. Daarbij laat hij ons verbijsterd achter, nauwelijks beseffend hoe actueel (en volgens sommigen profetisch) hij eigenlijk schrijft. Een bijzonder christelijk boek voor Vaderdag en de vakantie.

 

Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord Korea en Iran het uiterste...

€ 22,50 Het Kremlin Complot
 
Hemelwater

Hemelwater

Martin, Charles

Charles Martin, bekend van de film, The Mountin between us, grijpt je beet in "Hemelwater". Een indringende roman over opoffering en overgave, in de wereld van een Vietnamveteraan.

 

VERWACHT 19 juni 2018

 

Na een moeizaam leven heeft de Vietnamveteraan Joseph zich met zijn hond Rosco teruggetrokken in een chalet in de bergen.  

Na een serie onverwachte...

€ 19,99 Hemelwater
 
Ver van huis

Ver van huis

Martin, Charles

'Ver van huis' van Charles Martin is een nieuwe, prachtige roman over een verloren zoon en de helende kracht van muziek. 

Op zijn achttiende verlaat singer-songwriter Cooper O'Connor het huis van zijn vader voorgoed, op naar een glanzende muziekcarriŤre. Althans, dat verwacht hij.  

Maar al snel is hij alles kwijt. Na vijf moeizame jaren wordt hij verliefd op Daley Cross en haar prachtige stem. Hun...

€ 21,99 Ver van huis
 
Wat je niet ziet

Wat je niet ziet

Gallier, Laura

Wat je niet ziet van Laura Gallier is haar debuut als spannende boek auteur. Een christelijke thriller in stijl van Peretti, die urenlang leesplezier geeft. En daarna nog veel stof tot nadenken.

 

In maart, tijdens Owen Edmonds laatste jaar op de middelbare school, hebben al elf leerlingen van de Lincoln Forest High School zelfmoord gepleegd. Te midden van alle media-aandacht en sensatiebeluste omstanders...

€ 19,95 Wat je niet ziet
 
Hacker

Hacker

Dekker, Ted

Ted Dekker verrast opnieuw in een fascinerende thriller vol vaart over Nyah, de Hacker.

 

De 17-jarige Nyah is een briljante programmeur. Maar wanneer haar familie betrokken raakt bij een heftig ongeluk, heeft ze wel heel veel van haar vaardigheden nodig om het leven van haar moeder te redden met een dure exeperimentele hersenoperatie.  

Nyah kan veel geld verdienen met het kraken van de...

€ 19,99 Hacker
 
Paniek

Paniek

Baan, Jacques van der

Paniek is inmiddels het vierde boek van Jacques Baan, Nederlands auteur van Christelijke thrillers.

 

Nederland wordt overspoeld door een golf van hersenvliesontsteking, hoofdpijn en oververmoeidheid. Dieren worden agressief en vallen mensen aan. Reinier Visser, analist bij de veiligheidsdienst, staat voor een raadsel. Dat raadsel wordt groter als op de Noordzee onverklaarbare dingen gebeuren en schepen...

€ 19,50 Paniek
 
De eerste gijzelaar

De eerste gijzelaar

Rosenberg, Joel C.

BREAKING NEWS: DE PRESIDENT VAN DE USA IS VERMIST! 

Met deze eenvoudige woorden doet journalist J.B. Collins van de New York Times de wereld volledig verstijft staan na een verwoestende aanslag door terroristen van ISIS in Amman, JordaniŽ. De leiders van de staat IsraŽl en de Palestijnen beweging zijn zwaargewond, de koning van JordaniŽ ligt op sterven en de vermiste Amerikaanse president is naar alle...

€ 22,50 De eerste gijzelaar
 
Zwart water

Zwart water

Henderson, Dee

'Zwart water' van Dee Henderson is het eerste deel in een thriller serie rond de getalenteerde rechercheur Evie Blackwell, die recent een cold cases-team heeft opgezet. 

Rechercheur Evie Blackwell verruilt de stad Chicago voor het platteland van Carin County, waar ze zich samen met de plaatselijke sheriff Gabriel Thane stort op twee oude, onopgeloste vermissingszaken. Terwijl ze door het oude bewijsmateriaal gaan,...

€ 15,00 Zwart water
 
Blindelings

Blindelings

Santen, Femmie van

In de spannende roman 'Blindelings' van Femmie van Santen gaat een jonge vrouw in een religieuze leefgemeenschap wonen en raakt ze verstrikt in een web van leugens en bedrog. 

Tessa voelt zich eenzaam. Haar man Gijs werkt in Turkije als correspondent en hun twee tienerzoons hebben haar steeds minder nodig. Schuilend voor een hagelbui ontmoet ze Suzan, een jonge therapeute die haar een visitekaartje geeft. Tessa...

€ 21,99 Blindelings